Beleggingspand, Hoofddorp

3132 DH Hoofddorp (Haarlemmermeer, NH) (2137x bekeken)

Omschrijving

In 2009 gerealiseerd winkelpand van circa 396 m² BVO, gelegen op zichtlocatie in winkelcentrum 'Vier Meren' te Hoofddorp. Het object is middels een langdurig huurcontract verhuurd aan de trendy kledingwinkel 'Sun Lover’s Casual'. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud en kenmerkt zich door een moderne bouwstijl. Het object is geheel voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Aan de binnenzijde bevinden zich systeemplafonds met inbouwspots en strak afgewerkte ruimtes. De begane grond en eerste verdieping dienen als winkelruimte met op de daarboven gelegen verdiepingen opslagruimte. 

Het object is onderdeel van winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp, dé winkellocatie in Haarlemmermeer, met meer dan vijftig winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca, waaronder: Blokker, Costes, Primark, Hema, Douglas, Flying Tiger, Mango, Zara en WE. De winkels van Vier Meren in Hoofddorp liggen maximaal tien minuten lopen bij elkaar vandaan en het winkelcentrum is zeven dagen per week geopend. Tevens is er iedere vrijdag een weekmarkt op het Burgemeester van Stamplein. Het winkelpand is naast JD Sports gelegen. Rondom het winkelcentrum bevinden zich diverse bushaltes. Het NS station is op circa acht fietsminuten gelegen. Met de auto is object goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A4 en de A5.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Hoofddorp
Adres:
Marktlaan 17
Postcode:
3132 DH
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1700000.00

k.k.

Bouwjaar:
2009

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Hoofddorp
Prijs:
€ 1700000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio