Beleggingspand, Maastricht

6216 NV Maastricht (Maastricht, L) (261x bekeken)

Omschrijving

Appartement van circa 83 m² gebruikersoppervlak in de wijk Belfort, Maastricht. Het hoekobject is gelegen op de derde verdieping en beschikt over twee slaapkamers.

Het gestoffeerde appartement is te bereiken via een entree/hal met intercom en bestaat uit een woonkamer, keuken en bijkeuken, twee slaapkamers en een badkamer. Verder beschikt het appartement over een balkon aan de voorzijde bereikbaar vanaf de keuken en aan de achterzijde bereikbaar vanuit beide slaapkamers. De hal, woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van lichte laminaatvloer, de keuken van plavuizenvloer. Verder is het object voorzien van aluminum kozijnen met isolerende beglazing.

Het centraal gelegen object ligt in een rustige woonomgeving op tien minuten fietsen van het centrum van Maastricht. Alle voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen, sport/recreatie. supermarkt en winkels liggen op vijf minuten lopen. 

Het object is zowel met de auto, fiets als met de bus goed te bereiken. Met de bus is men met een kwartier in het centrum en met de auto met tien minuten op de A2. 

Verder is er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Maastricht
Adres:
Glazeniersdreef 2C
Postcode:
6216 NV
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
159000.00

K.K.

Bouwjaar:
1964

Soort:
Overige
Plaats:
Maastricht
Prijs:
€ 159000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio