Beleggingspand, Rijswijk

2284 DL Rijswijk (Buren, GL) (250x bekeken)

Omschrijving

Drie winkelunits op de begane grond, een winkelunit op de eerste verdieping en een pinautomaat van circa 1.962 m² VVO in totaal gelegen in winkelcentrum In de Bogaard te Rijswijk. De units zijn op een hoek gelegen en zijn verhuurd aan Scapino, Didi, Ulla Popken en Rabobank. 

Het winkelcentrum is deels overdekt en kent een diversiteit aan zowel nationale als internationale winkelformules waaronder A.S. Watson, H&M, Rituals, Ahold, ING, Vodafone, Media Markt, Hema en Basic-fit. 

De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer, auto en fiets. Het treinstation van Rijswijk ligt op twee minuten lopen. Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald). 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'In de Bogaard' met bestemming 'Centrum - 1' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel en horeca van categorie 1 toegestaan. 

De gemeente Rijswijk heeft een ambiteuze toekomstvisie. In 2017 is het document 'Toekomstvisie Plaspoelpolder' gepubliceerd over het gebied naast winkelcentrum In de Boogaard. Hierin geeft men aan te overwegen om het winkelcentrum te transformeren tot een multifunctioneel gebied. De gemeente heeft tevens aangekondigd dat In de Boogaard een duurzaam winkelcentrum moet worden met zonnepanelen op het dak en veel groen in het gebied. Er zouden tevens diverse horecagelegenheden moeten komen die overdag en 's avonds open zijn. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Rijswijk
Adres:
Prins Constantijn Promenade 27, 29, 33, 35 en Prins Willem Alexander Promenade 109
Postcode:
2284 DL
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
4525000.00

K.K.

Bouwjaar:
2001

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Rijswijk
Prijs:
€ 4525000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio