Winkelruimte

1211GA Hilversum (Hilversum, NH) (683x bekeken)

Omschrijving
Aan de goed bezochte Spoorstraat in Hilversum, op steenworp afstand van het kernwinkelgebied van Hilversum “de Groest”, bieden wij aan een volledig gerenoveerde winkel/horeca ruimte ter grootte van ca. 95 m2 met een compleet en hoog afwerkingsniveau.

De ruimte is na renovatie gereed voor een nieuwe ondernemer die zijn creativiteit de vrije loop kan laten gaan. De locatie leent zich bij uitstek voor een invulling met horeca invloeden, zoals bijvoorbeeld een leuke foodketen, afhaallocatie, café of geheel nieuw concept waar vraag naar is op deze locatie.

Deze geheel gerenoveerde locatie bieden wij aan voor een aantrekkelijke huurprijs op een plek waar heel veel potentie aanwezig is.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkel wordt opgeleverd in de huidige gerenoveerde staat, inclusief de navolgende voorzieningen:
- vloerafwerking middels (keramische) antraciet grijze vloertegel;
- glad gestucte wanden;
- glad gestucte plafonds;
- basis verlichting;
- gas CV installatie met radiatoren;
- separate toiletruimte voor heren en dames.

Aan de achterzijde de winkel is een ruimte gecreëerd, waarbij de wanden zijn betegeld en er voldoende voorbereiding aanwezig is voor de installatie van een complete keuken.

PARKEREN
In de directe omgeving bevindt zich ruim voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg (betaald).

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs voor deze geheel gerenoveerde winkelruimte bedraagt € 1.695,00.

SERVICEKOSTEN
Geen, huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de benodigde contracten inzake de levering van elektra, gas en water alsmede communicatieve diensten.

WAARBORGSOM
Bij ondertekening van de huurovereenkomst dient huurder een waarborgsom te storten ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting.

HUURPERIODE
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn gehanteerd wordt van 12 kalendermaanden. Een eventuele afwijkende huurtermijn is in overleg bespreekbaar.

BESTEMMING
De voor \'Centrum - Randgebied - 2\' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. centrumvoorzieningen, alleen op de begane grond;
b.de centrumvoorzieningen, genoemd onder sub b, voor wat betreft \'bedrijven\' beperkt zijn tot categorie 1 en 2 zoals genoemd in Bijlage 5 Staat van Bedrijfsactiviteiten, met uitzondering van bedrijfsactiviteiten met de SBI-2008 code 016, 451, 452, 454, 45205, 473, 46499, 493, 5221, 7711 en 96012
en tevens voor:
c. een horecavoorziening op de begane grond uit categorie A of B van Bijlage 3 Staat van Horeca-activiteiten, een hotel en pension uitgezonderd, ter plaatse van de specifieke functieaanduiding \'horeca\';
d. een onderneming in de creatieve sector.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Hilversum
Adres:
Spoorstraat 49
Postcode:
1211GA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1695 /m
Bouwjaar:
1980

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Hilversum
Prijs:
€ 1695 /m
Meer informatie via
Pararius
020 - 47 12 111


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio