Winkelruimte

5911 GL Venlo (Venlo, L) (109x bekeken)

Omschrijving
Representatief winkelpand beschikbaar op A1 locatie in het centrum van Venlo. Het winkelpand is gelegen tegenover de Promiss en naast 1982 in de Lomstraat, de absolute A1 - locatie van het in het kernwinkelgebied van Venlo. Tevens is het pand al vanaf ver te zien, vanuit het stadhuis kunt u het pand al zien liggen, aangezien het 1,30 meter uitsteekt met zijn gevel ten opzichten van de andere winkels.

De Lomstraat staat bekend om de combinatie tussen veel lokale ondernemers en een hoop landelijke ketens zoals onder andere de Foodlocker, Bakkerij Bart, Sacha Schoenen, Only, Miss Etam, van Haren Schoenen, Sons, Steps, Didi en Hans Anders.

Venlo is een middelgrote stad met ca. 100.000 inwoners en wordt elk weekend bezocht door vele Duitse toeristen die in Venlo komen winkelen en voor hun dagelijkse boodschappen. Het pand is gelegen in de zogenaamde 'Duitse hoek' aan de Lomstraat, wat als het drukste gedeelte van het centrum van Venlo beschouwd kan worden.

De gemeente Venlo telt ongeveer 100.000 inwoners en in een straal van 50 km zijn er ongeveer 10 mln inwoners (waaronder Duits achterland). Wekelijks bezoeken ca. 250.000 mensen de stad Venlo.

Nabij de Lomstraat ligt het Mgr. Nolensplein, waar elke zaterdag de Venlose markt plaatsvindt en wat velen consumenten trekt. Tevens is onder dit marktplein een parkeergarage gesitueerd, zodat deze hoek goed te bereiken is per auto met voldoende parkeervoorzieningen. Het station is op loopafstand gelegen.

Algemeen

Commerciële ruimte: circa. 195 m² BVO

Opslagruimte begane grond: circa. 60 m² BVO

Opslagruimte 1e verdieping, 2e verdieping en zolder: circa. 177 m² BVO

Frontbreedte: circa. 5,50 meter

Huurprijs: € 115.000,- per jaar excl. BTW.

Wilt u alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Lomstraat 19 in Venlo aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Uitbreidingsmogelijkheden

De mogelijkheid is aanwezig om in samenspraak met de verhuurder het pand uit te breiden met extra verkoopoppervlakte van circa. 195 m² op de eerste verdieping.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Opleveringsniveau

De commerciële ruimte wordt casco opgeleverd voorzien van;

• Betonvloer
• Hetelucht gordijn
• Internet - telefonie aansluitingen
• Pantry
• Rolluiken
• Stucwerk wanden
• Systeemplafond
• Toiletruimte
• Wandradiator

Pandomschrijving

Het Pand wordt in zijn geheel verhuurd, dit bestaat uit de begane grond waar de winkelruimte zich bevindt. De 1e, 2e en zolder verdieping kunt u gebruiken voor opslag.

Huurcondities

Huurprijs: € 115.000,- per jaar excl. BTW.
Servicekosten: Niet van toepassing.
Huurtermijn: Min. 5 jaar.
Aanvaarding: vanaf 01-02-2020.
Opzegtermijn: 12 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Lomstraat 19 in Venlo aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte, Overige
Ligging:
Venlo, Lomstraat
Adres:
Lomstraat 19
Postcode:
5911 GL
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
115000 /j

Soort:
Overige
Plaats:
Venlo
Prijs:
€ 115000 /j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio