Kantoorruimte

9738 AL Groningen (Groningen, G) (131x bekeken)

Omschrijving
Representatieve kantoorunit beschikbaar aan de Lamsoor 4 te Groningen. De kantoorunit is gelegen naast een woonhuis en deelt hierbij dezelfde oprit, aan de voorzijde van de kantoorunit bevindt zich een groot buitenterrein waar voldoende ruimte is om te parkeren. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Algemeen

Kantoorruimte: circa. 70 m2 BVO

Bouwjaar: 2002

Huurprijs: € 750,- per maand.

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Lamsoor 4 in Groningen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en beschikt over 2 privéparkeerplaatsen.

Eventuele extra parkeergelegenheid is aanwezig is de nabije omgeving.

Ligging en bereikbaarheid

De bedrijfswoning is gelegen op industrieterrein Noorderhogebrug in Groningen. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijkswegen A7 en de A28 bevinden zich op 10 minuten afstand.
Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 400 meter loopafstand.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn kantoren ten behoeve van zakelijk en maatschappelijke dienstverlening toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Dauerluftung
• Dubbele beglazing
• Douche
• Hardhouten kozijnen
• Internet - telefonieaansluitingen
• Laminaat
• Pantry
• Stucwerkwanden
• Te openen ramen
• Toiletruimte
• TL- verlichting
• Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: € 750 ,- per maand
Huurtermijn: Minimaal, 2 jaar
Servicekosten: € 125,- per maand
Opzegtermijn: 3 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Lamsoor 4 in Groningen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Groningen, Lamsoor
Adres:
Lamsoor 4
Postcode:
9738 AL
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
750 /m
Bouwjaar:
2002

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Groningen
Prijs:
€ 750 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio