Bedrijfsruimte

3162 LA Rhoon (Albrandswaard, ZH) (121x bekeken)

Omschrijving
Multifunctionele bedrijfsunits met kantoorruimte beschikbaar aan de Koperhoek in Rhoon. De unit is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit meerdere hoogwaardige zelfstandige bedrijfsunits.

Bij de realisatie is gebruik gemaakt van duurzame materialen, het is van cruciaal belang dat de uitstraling ook in de toekomst behouden blijft. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en ZZP’ ers biedt deze unit qua omvang en indeling uitstekende perspectieven!

Het betreft twee bedrijfsunits naast elkaar, waar de mogelijkheid is tot deelhuur, dit houdt in dat u bijvoorbeeld alleen de begane grond of de eerste verdieping apart kunt huren, maar ook meerdere ruimtes kunt combineren.

Algemeen informatie

Bedrijfsunit 66 A:

Begane grond: circa. 72 m² BVO

1e verdieping: circa. 72 m² BVO

Bedrijfsunit 64 D:

Begane grond: circa. 72m² BVO

1e verdieping: circa. 72 m² BVO

Vrije hoogte: circa. 3,5 meter

Vloerbelasting: circa. 1.000 kg/m2

Wilt u alle beschikbare informatie over deze bedrijfsunits met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Koperhoek 64D en 66A in Rhoon aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Bij de bedrijfsunit is 1 privé parkeerplaatsen aanwezig, met mogelijkheid tot max. 3 parkeerplaatsen. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het huidige bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan tot en met milieucategorie 3.2 in de staat van bedrijfsactiviteiten en bedrijfsgebonden kantoren. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Opleveringsniveau

In overleg met de huurder zal het definitieve opleveringsniveau worden bepaald. De bedrijfsunits worden standaard voorzien van;

• Airconditioning
• Betonvloer
• Brandpreventiemiddelen
• Dubbele beglazing
• Dauerluftung
• Garderobe
• Glasvezel op terrein aanwezig
• Hardhouten kozijnen
• Internetaansluiting
• Krachtstroom
• LED - verlichting
• Laminaat
• Overheaddeur (4 m. x 3 m)
• Pantry met koelkast vaatwasser en magnetron
• Te openen ramen
• Telefonieaansluiting
• Toiletruimte

Extra opties

• Alarminstallatie
• Entresolvloer begane grond
• Extra toilet en douche op eerste etage
• Uitbreiding pantry met kookplaat en afzuigkap
• Zonwering


Ligging en bereikbaarheid

De bedrijfspanden van Rhoonse baan zijn goed te bereiken vanaf de omliggende plaatsen: Rotterdam, Albrandswaard, Barendrecht, Hoogvliet Rotterdam, Poortugaal en Ridderkerk. Het splinter nieuwe bedrijventerrein wordt ontsloten via de weg Rhoonse baan. De Rhoonse baan is één van de infrastructurele hoofddragers van de gemeente en staat in verbinding met zowel de A15 als de A29.

De rijafstand van en naar de autobaan bedraagt ca. 6 minuten. Daarnaast ligt het havengebied en Botlek naast de deur. De perfecte locatie voor een kantoorruimte.

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 1.250,- per maand excl. BTW (afhankelijk van het afwerkingsniveau)
Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar
Servicekosten: In overleg
Aanvaarding: vanaf juni 2019
Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst op basis van het daadwerkelijke gebruik

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.


Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsunits met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Koperhoek 64D en 66A in Rhoon aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van de bedrijfsunit inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Rhoon, Koperhoek
Adres:
Koperhoek 0 ong
Postcode:
3162 LA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1250 /m
Bouwjaar:
2019

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Rhoon
Prijs:
€ 1250 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio