Beleggingspand, Hilversum

1214 GR Hilversum (Hilversum, NH) (398x bekeken)

Omschrijving

Verhuurd woon-/winkelpand van in totaal 163 m² BVO gelegen nabij de gezellige winkelstraat Gijsbrecht van Amstelstraat te Hilversum. Omgeven door diverse horeca- en winkelvoorzieningen (o.a. de Kruidvat en de Albert Heijn) en op loopafstand van het station Hilversum - Sportpark. 

De begane grond is verhuurd aan een telecomwinkel en de bovengelegen verdiepingen zijn opgedeeld in twee semi-zelfstandige studio's en één zelfstandig appartement. Aan de achterzijde van de winkelruimte is een derde studio gelegen. 

De winkelruimte kent een oppervlakte van circa 60 m² alsmede een kelderruimte van circa 40 m² (thans niet in gebruik). De studio's zijn gelegen op de eerste verdieping, variëren in grootte van 19 tot 26 m², zijn voorzien van een eigen keukenblok en delen de badkamer en het separate toilet. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is circa 26 m² groot. Er is sprake van een gezamenlijke berging voor de stalling van fietsen en voorzien van een wasmachine en droger voor de huurders. 

Voorzieningenniveau:
Winkelruimte
- voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing;
- kantoor met keukenblok en toilet;
- grotendeels onderkelderd;
- eigen cv-ketel (Remeha) ten behoeve van de verwarming en een boiler (Daalderop) ten behoeve van de warmwatervoorziening. 

Woningen
- grotendeels voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing;
- nieuwe cv-ketel (Remeha, 2019) alsmede nieuw leidingwerk ten behoeve van de verwarming en warmwatervoorziening;
- één tussenmeter voor de studio's en appartementen op de verdiepingen.

Het object verkeert in een degelijke staat van onderhoud, rondom het object zijn recent nieuwe trespa platen aangebracht en recent is de achterzijde voorzien van nieuw schilderwerk. 

Het object biedt voor de belegger risicospreiding over 5 huurders, waarbij het grootste deel van de huurinkomsten uit de wooneenheden komt. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Hilversum
Adres:
Neuweg 223, 223a & 223b
Postcode:
1214 GR
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
549000.00

k.k.

Bouwjaar:
1927

Soort:
Overige
Plaats:
Hilversum
Prijs:
€ 549000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio