Kantoorruimte

5667 KT Geldrop (Geldrop-Mierlo, NB) (107x bekeken)

Omschrijving
Zeer nette en luxe representatieve ruime kantoorunit beschikbaar op bedrijventerrein de “Spaarpot” in Geldrop. De kantoorunit is 300 m2, bestaat uit twee etages en beschikt over een eigen ingang met elektrische poort en meer dan voldoende eigen parkeerplaatsen. Op de begane grond is een vergaderzaal/kantine, keuken, receptieruimte en zijn er 2 kantoren. De eerste etage bereik je met een hardhouten trap en bevinden zich nog 5 kantoorruimtes.

De kantoorunit maakt deel uit van een pand waarin een transportbedrijf is gevestigd, waardoor er ook mogelijkheden zijn voor opslag van goederen. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.
Een bezichtiging is mogelijk en geeft een goed beeld van de mogelijkheden.

Metrages

Kantoorruimte: circa. 300 m2

Locatie en bereikbaarheid

De kantoorunit is gelegen op bedrijventerrein “Spaarpot” in Geldrop aan de doorgaande weg van en naar Nuenen. Het kantoorunit is goed bereikbaar door de gunstige ligging ten opzichte van de op- en afritten van de A270 (Eindhoven-Helmond ) en de A67 (Eindhoven-Venlo) gelegen. Daarnaast zijn de infrastructurele voorzieningen zeer goed voor zowel personenvervoer en zwaar vrachtverkeer.

Opleveringsniveau:

• Airconditioning
• Alarminstallatie
• Dubbele beglazing
• Garderobe
• Hardhouten kozijnen
• Kantine
• Lamellen
• Serverruimte
• Systeemplafond
• Te openen ramen
• Toiletruimte
• Hardhouten trap
• Electrische poort

Huurcondities

Huurprijs: €2500 ,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, flexibel
Servicekosten: In overleg
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 3 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Geldrop, Spaarpot Oost
Adres:
Spaarpot Oost 22
Postcode:
5667 KT
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
2500 /m
Bouwjaar:
1999

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Geldrop
Prijs:
€ 2500 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio