ID: 1284 Vrijstaande snackkiosk met hoge omzet in …

2596 BA Den Haag (Den Haag, ZH) (16x bekeken)

Omschrijving

Deze bekende vrijstaande snackkiosk is gelegen aan een drukke doorgaande weg in Den Haag Zuid. De zaak is reeds ruim 20 jaar op deze plek gevestigd en dus een begrip in Den Haag.

De snackkiosk is dagelijks geopend vanaf 12:00 uur tot 22:00 uur, maar de vergunning laat openingstijden toe tussen 07:00 uur en 23:00 uur. Het bedrijf staat zeer goed bekend, heeft veel vaste bezoekers en een hoge stabiele omzet. Ook is er een thuisbezorgd systeem met 2 elektrische bezorgfietsen welke beiden 1 jaar oud zijn.

De kiosk meet 47,5 m2. De grond wordt gehuurd van de gemeente voor de lage prijs van € 724,10 per maand.

Wij zijn op zoek naar een horeca ondernemer die deze goedlopende snackkiosk met lage huur wil overnemen.

De huidige onderneemster heeft besloten na 16 jaar exploitatie haar onderneming te verkopen. De vraagprijs is gebaseerd op de verkoop van de opstallen, de in de snackkiosk aanwezige inventaris en de goodwill. Er is één personeelslid in vaste dienst, welke door de kopende partij dient te worden overgenomen.

 

Nadere informatie: Robert van der Starre, info@vds-horeca.nl  of  070-330 66 87.

Bezichtigingen alleen op afspraak. Wij verzoeken u alleen te reageren indien u in het bezit bent van een aantoonbaar eigen vermogen, welke u in staat stelt een mogelijke overname te realiseren.

 

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Bekende vrijstaande snackkiosk aan een drukke doorgaande weg in Den Haag Zuid.
Adres:
benoordenhoutseweg 23
Postcode:
2596 BA
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
0

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
 
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaar
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio