Beleggingspand, Driehuizen

1844 LP Driehuizen (Schermer, NH) (230x bekeken)

Omschrijving

Vijf appartementen gelegen op de begane grond en eerste verdieping, alsmede een inpandige garage. De appartementen maken deel uit van een complex bestaande uit een 17e-eeuwse stolpboerderij. In 1996 heeft er een herontwikkeling plaatsgevonden, waardoor er vijf appartementen zijn gecreëerd. 

De zelfstandige appartementen hebben een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet, wastafel en ligbad. Op de zolder is er per appartement nog een extra bergruimte gecreëerd. De appartementen op de begane grond hebben een tuin aan de zuidgevel en de appartementen op de eerste verdieping hebben een loggia, waarvan het hoekappartement nog een tuin op de begane grond heeft. 

De appartementen zijn onder andere voorzien van isolerende beglazing, C.V.-installatie met radiatoren, gasketel en de appartementen hebben een zelfstandige aansluiting met verbruiksmeters op de Nutsvoorzieningen. 

Het appartementencomplex is op loopafstand gelegen van het pittoreske Driehuizen en nabij het centrum van Alkmaar. Het appartementencomplex is omgeven door een prachtige tuin met weilanden omringd en is gelegen aan de ringvaart. 

Mogelijkheid tot het bijkopen van het voorhuis Oostdijk 12 te Driehuizen (gemeente Alkmaar). 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Driehuizen
Adres:
Oostdijk 12 A t/m E
Postcode:
1844 LP
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
975000.00

K.K.

Bouwjaar:
1996

Soort:
Overige
Plaats:
Driehuizen
Prijs:
€ 975000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio