Winkelruimte winkelgebied stadscentrum

3861 AD Nijkerk (Nijkerk, GL) (68x bekeken)

Omschrijving
Representatieve commerciële ruimte beschikbaar tegenover de Vero moda in het centrum van Nijkerk. Het centrum staat bekend om de combinatie tussen veel lokale ondernemers en een aantal landelijke ketens zoals onder andere de Kruidvat, Blokker en de Hema. Qua indeling en uitstraling biedt deze commerciële ruimte met name voor MKB-ondernemers uitstekende perspectieven!

De commerciële ruimte gelegen op een top locatie in het centrum van Nijkerk is prima bereikbaar middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen. Ook middels openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend, de dichtstbijzijnde bushalte is namelijk op loopafstand bereikbaar.

Algemeen

Commerciële ruimte begane grond: circa. 108 m2 BVO

Atelierruimte op de 1e verdieping: circa. 12 m2 BVO

Frontbreedte: circa. 4,3 meter

Huurprijs: € 1.950,- per maand excl. Btw

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit pand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Singel 25 in Nijkerk aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

In de nabije omgeving is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan is er sprake van een centrum bestemming en is de locatie bestemd voor detailhandel, atelier, maatschappelijke voorzieningen en kantoren.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De commerciële ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd onder andere voorzien van;

- Airconditioning
- Hetelucht gordijn
- Internet - en telefonieansluitingen
- Pantry
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Toiletruimte

Huurcondities

Huurprijs: € 1.950,- per maand excl. BTW.
Servicekosten: Niet van toepassing.
Huurtermijn: Minimaal 5 jaar.
Aanvaarding: In overleg.
Opzegtermijn: 12 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Singel 25 in Nijkerk aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte, Overige
Ligging:
Nijkerk, Singel
Adres:
Singel 25
Postcode:
3861 AD
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1950 /m
Bouwjaar:
1953

Soort:
Overige
Plaats:
Nijkerk
Prijs:
€ 1950 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio