ID: 4093 Nu ter overname: voormalig restaurant Niv…

2514BM Den Haag (Den Haag, ZH) (278x bekeken)

Omschrijving

 

Voor de juiste ondernemer, tegen een scherpe prijs
  

Het hippe en trendy RESTAURANT is gelegen in een markant hoekpand, middenin een populair en levendige  uitgaansgebied in Den Haag. De totale oppervlakte van het restaurant is 243m², inclusief een semi open keuken. Verder is er een klein maar fijn terras langs de gehele voorgevel van het pand.

Er is een categorie 2 vergunning aanwezig wat inhoudt dat in het weekend kan worden door gegaan tot 2.30 uur. Deze zaak kan evengoed worden omgevormd tot grand café of (specialiteiten) restaurant.

De zaak kan vrij van verplichtingen worden opgeleverd.

Heeft u interesse in dit bedrijf en beschikt u over voldoende financiële middelen, neemt u dan contact op me Christiaan Spoel, info@vds-horeca.nl  of  070 – 330 66 87.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Dit restaurant verdient zeker een plek in de top van mooiste horecabedrijven in Den Haag.
Adres:
Hooistraat 1
Postcode:
2514BM
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
Voor de juiste ondernemer, tegen een scherpe prijs

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ Voor de ju…
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaar
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio