Bedrijfsruimte wijkwinkelcentrum, in woonwijk

4255 GP Nieuwendijk (Werkendam, NB) (155x bekeken)

Omschrijving
Op zoek naar een prachtige locatie om wonen en werken te combineren? Deze plek biedt u die mogelijkheid. Aan de Rijksweg 126 en 126A in Nieuwendijk is dit multifunctionele bedrijfspand met woonhuis, direct gelegen aan de A27, beschikbaar voor verkoop. De gemeente Altena waar de dorpskern Nieuwendijk onder valt is centraal gelegen, direct aan de A27(Breda- Utrecht) en diverse uitvalswegen naar omringende dorpskernen. Een uniek stukje woon-werkterrein waar goed is nagedacht over de ideale woon-werkcombinatie. Het bedrijfsgedeelte en woongedeelte zijn 2 kadastrale nummers, waardoor er fiscale voordelen zijn.

De Rijksweg staat bekend als een gezellige doorlopende straat met diverse winkels en gratis parkeerruimte in de omgeving. Ook per openbaar vervoer is dit object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts enkele minuten loopafstand.

Metrages

Bedrijfsgedeelte

Commerciële ruimte: circa. 390 m2 BVO

Opslag- garageruimte: circa. 110 m2 BVO

Kantoorruimte: circa. 95 m2 BVO (gelegen op de eerste verdieping)

Woongedeelte

Woonoppervlakte: circa. 165 m2 BVO

Tuinkamer: circa. 28 m2

De metrages zijn niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met woonruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Rijksweg 126 in Nieuwendijk aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Aan de voorzijde zijn een aantal parkeerplaatsen op het eigen terrein beschikbaar. Extra gratis parkeergelegenheid is volop aanwezig direct voor het pand.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het object een detailhandel bestemming en is wonen toegestaan in het woongedeelte. Horeca, is behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de Gemeente. Aan bovenstaande omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Indeling bedrijfsgedeelte

Het bedrijfsgedeelte bestaat aan de voorzijde uit een riante winkel- showroomruimte met een frontbreedte van maarliefst 9,9 meter met werkplaats voor reparatiewerkzaamheden. Aan de achterzijde bevindt zich een 2e showroomruimte die ook eenvoudig als opslagruimte gebruikt kan worden. Daarnaast is er nog opslagruimte met aansluitend een garage. Deze garage is bereikbaar met een vrachtwagen via de oprit naast het woonhuis.

De eerste verdieping is momenteel in gericht als kantoorruimte, met enkele kantoorkamers en een overloop met trap naar de winkel- showroomruimte.

Indeling woongedeelte

De woning bestaat op de begane grond uit een karakteristieke entree met aansluitend daaraan een gang. Vanuit de gang is de bijkeuken met toegang tot de kelder toegankelijk, verder geeft de gang toegang tot een toilet, trapopgang alsmede de woonkamer. De woonkamer is L-vormig met een uitgebouwde erker en een in het oog springende gashaard. De open keuken is in landelijke stijl en van moderne apparatuur voorzien.

De verdieping bestaat uit een grote overloop waarop de badkamer en een slaapkamer aansluiten, vanaf de overloop is er toegang tot een apart afsluitbare overloop waarop een tweetal slaapkamers aansluiten. Verder bevindt zich aan de gang een ruimte waar de cv ketel is geplaatst.

Opleveringsniveau bedrijfsgedeelte

• Glazen kunstof pui, dubbel glas
• Deels systeemplafond met inbouwverlichting
• Toiletruimte
• Wandradiatoren met CV
• Airco nditioning
• Alarm installatie met camerabeveiliging
• Linoleum vloeren afgewerkt met tapijttegels

Opleveringsniveau woongedeelte

• Wanden begane grond afgewerkt met spachtelputz en voorzien van sierlijstwerk
• Plafond afgewerkt met glad spachtelputz en voorzien van sierlijstwerk en ornamenten
• Marmeren tegelvloer op begane grond.
• Betegelde moderne badkamer
• Vloerbedekking op de verdiepingen
• Wandradiatoren op de verdieping
• Vloerverwarming op de begane grond
• CV - combi Ketel
• Gashaard

Kadastrale gegevens

Perceel: Werkendam T 2670

Grootte: 1.165 m²

Perceel: Werkendam T 2281

Grootte: 375 m²

Totale perceelsgrootte: 1.540 m²

Koopcondities

Vraagprijs: € 795.000,- .k.k.

Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met woonruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Rijksweg 126 in Nieuwendijk aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Nieuwendijk, Rijksweg
Adres:
Rijksweg 126
Postcode:
4255 GP
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
795000 k.k.
Bouwjaar:
1924

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Nieuwendijk
Prijs:
€ 795000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio