Winkelruimte

2741 HH Waddinxveen (Waddinxveen, ZH) (47x bekeken)

Omschrijving
Representatieve commerciële ruimte beschikbaar aan de Kanaalstraat in Waddinxveen. De Kanaalstraat is een drukke doorgaande weg in het midden van het dorp waar dagelijks duizenden mensen het pand passeren. In de directe omgeving zijn veel lokale ondernemers gevestigd, maar ook een aantal grotere ketens zoals onder andere de New York Pizza.

De gemeente Waddinxveen heeft vrij recent de plannen gepresenteerd om schuin tegenover het pand het Sleutelkwartier te gaan ontwikkelen. De gemeente wil met dit plan het gebied tussen het station en de hefbrug, met behoud van het dorpse karakter, meer leven inblazen. De gemeente wil het gebied een metamorfose geven dat in de komende vijf jaar gerealiseerd moet worden. De entree van Waddinxveen moet een sfeervolle plek worden voor wonen, bedrijvigheid en horeca.

Algemeen

Commerciële ruimte: circa 190 m² BVO

Overige ruimte: circa. 20 m² BVO

Frontbreedte: ca. 11 meter

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Kanaalstraat 2 in Waddinxveen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Bij de commerciële ruimte zijn geen privéparkeerplaatsen aanwezig, in de nabije omgeving is volop gratis parkeren toegestaan op meerdere parkeerterreinen en woonwijken.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan is er sprake van een enkel bestemming gemengd en is de locatie bestemd voor detailhandel, kantoren en dienstverlenende bedrijven. Horeca is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.


Opleveringsniveau

De commerciële ruimte wordt casco opgeleverd onder andere voorzien van;
- Airco
- Alarminstallatie
- Betonvloer deels afgewerkt met laminaat
- Glazen pui
- Internet - en telefonieaansluitingen
- Hetelucht gordijn
- Pantry
- Toilet

Huurcondities

Huurprijs: € 38.000,- per jaar excl. BTW
Huurtermijn: 5 jaar, met 5 verlengingsjaren.
Aanvaarding: In overleg.
Opzegtermijn: 12 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Koopcondities

Vraagprijs: € 395.000,- k.k.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Kanaalstraat 2 in Waddinxveen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte, Overige
Ligging:
Waddinxveen, Kanaalstraat
Adres:
Kanaalstraat 2
Postcode:
2741 HH
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
395000 k.k.
Bouwjaar:
1975

Soort:
Overige
Plaats:
Waddinxveen
Prijs:
€ 395000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio