Multifunctioneel horecapand in Herkingen

3249AW Herkingen (Dirksland, ZH) (90x bekeken)

Omschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij:
Multifunctioneel horecapand met restaurant, snackbar, bowling en riante bovenwoning. Koop van het onroerend goed in combinatie met overname van de exploitaties behoort ook tot de mogelijkheden.

DE ONDERNEMING
In Herkingen op Goeree-Overflakkee ligt direct aan het Grevelingenmeer midden op een vakantiepark Restaurant en Partycentrum Herkingen. Het partycentrum is een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf. Dit object bestaat feitelijk uit een drietal exploitaties; een restaurant met aparte bowlingbanen, een cafetaria en een eetcafé.

Het geheel is voorzien van 2 royale terrassen; aan de achterzijde van ca. 250 m2 en een terras aan de voorzijde van ca. 25 m2. Boven de onderneming bevind een grote bovenwoning. Alle bedrijven hebben een eigen entree maar zijn ook binnendoor met elkaar verbonden en bereikbaar.

HET RESTAURANT
Het restaurant (ca. 272 m2) beschikt over een gezellige bar en een aparte speelhoek voor de kinderen. Er zijn circa 120 zitplaatsen mogelijk in huidige opstelling.

Via de schuifpui is het riante terras te bereiken met zicht op het zwembad. De vier bowlingbanen zijn via het restaurant toegankelijk, deze ruimte is ca. 210 m2 groot en voorzien van goed werkende apparatuur. Het restaurant beschikt over een grote moderne en zeer complete keuken (ca. 58 m2) met o.a. een Rational Combi Steamer, professionele vaatwasmachine en een koel- en vriescel. Er is een dames en herentoilet met voorportaal aanwezig.

Tevens is het restaurant uitgerust met meerdere magazijnruimte van ca. 36 m2. Het restaurant is voorzien van een aparte personeelsruimte met sanitaire voorzieningen.

CAFETARIA
De cafetaria is ca. 42 m2 groot en beschikt over een eigen entree maar is ook via de centrale hal bereikbaar. De verkoopcounter met gekoelde toonbankvitrine beschikt over een royale werkruimte met bak wand. Tussen de cafetaria en het eetcafé ligt een ruime voorbereidingskeuken van ca. 21 m2, er is een spoelkeuken aanwezig voorzien van alle benodigde apparatuur. De cafetaria beschikt over een aparte leveranciers ingang en een eigen terras van ca. 25 m2

EETCAFE
Het eetcafé is ca. 64 m2 groot en beschikt over een eigen zij ingang met een doorgang naar het restaurant. Het café heeft een gezellige stenen bar met 50 zitplaatsen. In totaal zijn er in huidige opstelling 26 zitplaatsen mogelijk. Het café beschikt over zeer verzorgde toilettengroep.

BOVENWONING
De moderne bovenwoning is zeer ruim, ca. 109 m2 en beschikt over een royale woonkamer met open keuken en schuifpui naar het privé dakterras. Drie ruime slaapkamers bieden voldoende leefruimte voor een gezin. De volledig betegelde badkamer is voorzien van nette wastafel, bad en douche. De woning is in keurige staat. De bovenwoning heeft de opgang via de hal. De woning wordt leeg opgeleverd.

LOCATIE
Het dorp Herkingen heeft 2 jachthavens die in de zomer druk worden bezocht. Het eiland Goeree Overflakkee heeft een grote toeristische aantrekkingskracht op veel voornamelijk Duitse toeristen. Dit bedrijf bedient zowel de lokale als toeristische markt. Het is aan de creativiteit en ondernemersgeest van de nieuwe ondernemer om van deze unieke buitenkans een succes te maken! Zowel in de zomer maar ook in de winter zijn goede omzetten te realiseren. Aanvaarding is in onderling overleg maar per direct mogelijk.

OPENINGSTIJDEN
Het nieuwe restaurant is zes dagen per week open, van dinsdag t/m zondag. De snackbar en de keuken zijn open van 12.00 tot 21.00 uur, in het weekend tot 24.00 uur.

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk tot en met horecacategorie 3. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

DETAILS
• Vraagprijs goodwill/inventaris (onderneming): € 75.000,-
• Vraagprijs onroerend goed: € 350.000,- k.k.
• Huur onroerend goed: € 2.500,- excl. btw
• Het pand is tevens te koop / te huur zonder overname van de inventaris.
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 900 m2, totale perceeloppervlakte: 1.452 m2.
• Prachtig gelegen op een vakantiepark.
• Restaurant, bar, cafetaria, partycentrum, terras en een bovenwoning.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Centraal gelegen nabij de prachtige haven van Herkingen
Adres:
Peuterdijk 45
Postcode:
3249AW
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
350000

Soort:
Horecapand
Plaats:
Herkingen
Prijs:
€ 350000
Meer informatie via
Van Alkemare Makelaardij
0226-343220


Delen: