Horecapand met woning in het Westfriese Hem.

1607 CL Hem (Drechterland, NH) (283x bekeken)

Omschrijving

Te koop bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Horecapand (incl. inrichting van het café) met woning in het Westfriese Hem. Het object biedt naast horeca talloze andere mogelijkheden zoals herontwikkeling naar woning(en) of aanpassing van de bestaande situatie.

ONROEREND GOED
De bedrijfsruimte is momenteel in gebruik als cafébedrijf. Er zijn ca. 50 zitplaatsen in het bijna 100 m2 cafégedeelte. De achtergelegen zaal wordt gebruikt als opslag en bedraagt ca. 50 m2. Op het voorgelegen terras kunnen ca. 20 personen plaatsnemen. Het geheel is zeer geschikt om voort te zetten als café maar bijvoorbeeld ook als restaurant/eetcafé of zelfs een discotheek (zoals dit in het verleden was).
De woonruimte bestaat op de begane grond uit een woonkamer, keuken en toilet. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met luxe bad en toilet aanwezig.

LOCATIE
Het geheel is gelegen aan een doorgaande weg in het centrum van Hem. De Hemmerbuurt zal naar verwachting vanaf juni 2019 geheel worden gereconstrueerd, waarbij een nieuw wegdek wordt aangelegd. Tevens wordt de openbare verlichting verbeterd waarbij nostalgische lantaarnpalen worden geplaatst.

OPENINGSTIJDEN
Het café is momenteel geopend op vrijdag t/m zondag van 16.00 tot 02.00 uur en op woensdag van 15.00 tot 24.00 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag is de onderneming gesloten. Uiteraard bent u als ondernemer vrij binnen de gestelde tijden zoals aangegeven door de gemeente uw eigen openingstijden te bepalen.

BESTEMMING
De enkelbestemming voor deze locatie is Horeca. Naast de lichtere vormen van horeca is tevens andere bedrijvigheid mogelijk zoals een praktijk voor (para)medische beroepen, kantoor- en/of opslagfunctie, reparatie-/verhuurbedrijf of een schoonheids- of kapsalon. Tevens kan het gehele object worden omgebouwd tot Woonhuis en zijn er - in overleg met de gemeente - wellicht ook herontwikkelingsmogelijkheden naar meerdere woningen. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

DETAILS
• Verkoopprijs onroerend goed : € 325.000,- k.k. (incl. inrichting van het café)
• Overname: in overleg
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 195 m2
• Woonoppervlakte: ca. 135 m2
• Perceeloppervlakte: 960 m2
Kenmerken
Soort:
Horecapand, Bedrijfsruimte
Ligging:
In het centrum van Hem
Adres:
Hemmerbuurt
Postcode:
1607 CL
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
325000

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Hem
Prijs:
€ 325000
Meer informatie via
Van Alkemare Makelaardij
0226-343220


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio