Beleggingspand, Schiedam

3121 CB Schiedam (Schiedam, ZH) (2046x bekeken)

Omschrijving

Een winkelruimte van 360 m² BVO gelegen in Winkelcentrum Spaland, een sfeervol en overdekt centrum in Schiedam Noord. De winkelunit is verhuurd aan Zeeman en verkeert in een goede staat van onderhoud. Zeeman heeft in 2018 de huurovereenkomst verlengd voor vijf jaar. 

Het object is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. De tramlijnen 21 naar Woudhoek en 24 naar Vlaardingen stoppen voor de deur evenals buslijn 51. Bezoekers met de auto kunnen gebruik maken van de gratis parkeergarage en gratis parkeerplaatsen rondom het Winkelcentrum.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Kethel e.o.' met bestemming 'Centrum' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, dienstverlening, horeca van categorie 1 en 2, kantoor en maatschappelijke dienstverlening toegestaan.  

Winkelcentrum Spaland is een sfeervol en overdekt winkelcentrum van circa 10.000 m² in Schiedam Noord dat reeds meer dan 40 jaar bestaat en in totaal 51 winkels huisvest. Niet de verzameling grote namen die men in de meeste winkelcentra aantreft, maar een gevarieerd aanbod van kleine winkels waar een persoonlijke benadering hoog in 't vaandel staat. U kunt er terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor luxe goederen en de laatste mode. Onder andere bekende winkelketens als de Albert Heijn, Lidl, Kruidvat, Gall & Gall, Hans Anders en Beter Horen zijn gevestigd in dit winkelcentrum. 

De Cvve is in samenwerking met de gemeente aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor renovatie en/of nieuwbouw. 

 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Schiedam
Adres:
Hof van Spaland 44-48
Postcode:
3121 CB
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
795000.00

k.k.

Bouwjaar:
1978

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Schiedam
Prijs:
€ 795000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio