Kantoorruimte

8531 AA Lemmer (Lemsterland, F) (112x bekeken)

Omschrijving
Representatieve commerciële ruimte beschikbaar op het Lemsterpad 54A in Lemmer. Qua indeling en uitstraling biedt deze commerciële ruimte met name voor MKB-ondernemers uitstekende perspectieven!

De commerciële ruimte is gelegen op het bedrijventerrein aan het Lemsterpad, in een bedrijfsverzamelgebouw. In dit gebouw zijn diverse bedrijven gevestigd waaronder een atelier van een beelden kunstenaar, een fotostudio, sportschool en diverse kleine zelfstandige. In de omliggende buurt vindt u dan ook; Camperverhuur Lemmer, schadeherstel Lemmer en Meubel Superstore.

Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door haar diversiteit van aanwezige bedrijven en de uitstekende bereikbaarheid vanwege de korte verbinding met de Rijksweg A6, welke aansluit op onder andere de N359 en de N354, en de uitvalswegen naar onder andere Sneek en Heereveen.

De commerciële ruimte is prima bereikbaar middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen. Ook middels openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend, de dichtstbijzijnde bushalte is namelijk op loopafstand
bereikbaar.

Algemeen

Commerciële ruimte: circa 225 m² BVO

Vraagprijs: € 995,- per maand excl. BTW

Ook in kleinere units te huur:

Kleine unit 1: 35m² voor €235,-

Kleine unit 2: 195m² voor €800,-

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Lemsterpad 54 A in Lemmer aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Bij de commerciële ruimte zijn er parkeerplaatsen aanwezig.


Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan is er sprake van een enkelbestemming bedrijf, tot categorie 2. Reguliere detailhandels is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Opleveringsniveau

De commerciële ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd onder andere voorzien van;

- Systeemplafond
- Inbouwverlichting
- Pantry
- Betegeld toilet
- Betonvloer
- Kunstofkozijnen met dubbele beglazing
- Vloerverwarming
- Internet aansluiting

Huurcondities

Vraagprijs: Vanaf € 235,- per maand excl. BTW
Servicekosten: Nader overeen te komen. (Internetaansluiting, gezamenlijke afvalcontainer)
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig bedrijfspand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Lemsterpad 54 A in Lemmer aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Lemmer, Lemsterpad
Adres:
Lemsterpad 54 A
Postcode:
8531 AA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
235 /m
Bouwjaar:
1944

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Lemmer
Prijs:
€ 235 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio