Beleggingspand, Spijkenisse

3201EE Spijkenisse (Spijkenisse, ZH) (175x bekeken)

Omschrijving

De propositie betreft drie winkelunits op A1 locatie aan de Nieuwstraat te Spijkenisse. De winkelunits hebben een totaal oppervlakte van circa 641 m² en worden verhuurd aan Nizi B.V., Bliek Dordrecht B.V. en The Party Bear.

Het winkelcentrum kent een hoge passantenstroom. In de directe omgeving zijn diverse gerenommeerde winkels gevestigd waaronder Prenatal, KPN, Vodafone, Bram Ladage, Kruidvat, Zeeman, H&M, WE Fashion, KPN en Subway, alsmede diverse lokale ondernemers. In het centrum van Spijkenisse is een actieve BIZ  (BedrijvenInvesteringszone) aanwezig en een centrummanager. Door de activiteiten die vanuit de BIZ worden georganiseerd is het aantal bezoekers van Spijkenisse in 2018 toegenomen, in tegenstelling tot veel andere winkelcentra in Nederland.

Per openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Vanaf metrostation Spijkenisse Centrum is het minder dan 10 minuten lopen, via het centrumpark aan de westzijde van het metrostation. Buslijnen 84, 85 en 105 vertrekken van en naar metrostation Spijkenisse Centrum en stoppen bij de halte 'Centrum' op de Raadhuislaan. Via de provinciale weg de ‘Groene Kruisweg’, is er directe toegang tot de Rijksweg A15 (Rotterdam - Rozenburg). Binnen enkele autominuten is Knooppunt Benelux bereikbaar, waar de rijkswegen A4 (Amsterdam – Den Haag – Pernis) en A15 samen komen.

De winkels zijn gesitueerd op de begane grond met een goed bereikbare entresol- en souterrainvloer. Daarnaast is er een opslag magazijn. De totale huurinkomsten bedragen € 88.710,72 excl. btw per jaar. De winkels verkeren in goede onderhoudsstaat.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Spijkenisse
Adres:
Nieuwstraat 89, 97 en 99
Postcode:
3201EE
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
875000.00

K.K.


Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Spijkenisse
Prijs:
€ 875000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio