Beleggingspand, Tiel

4006 EA Tiel (Tiel, GL) (504x bekeken)

Omschrijving

Goed onderhouden, duurzaam bedrijfsverzamelgebouw van circa 1.240 m² VVO met energielabel A. Centraal gelegen te Tiel en een vrijwel directe verbinding met de N834 en daarmee goed bereikbaar vanaf de A15.

Tegenover het Eerstelijns Gezondheidscentrum Tiel gelegen complex bestaande uit diverse kantoor/praktijkruimten, een showroom (samen circa 885 m²), bedrijfshal (circa 134 m²) en garage. Pand verkeert in goede staat en alle kantoor/praktijkruimten zijn verhuurd, met uitzondering van het deel dat de huidige eigenaar zelf in gebruik heeft. 

Showroom, bedrijfshal en garage zijn in gebruik bij de huidige eigenaar. Deze ruimtes worden bij verkoop leeg opgeleverd daar de eigenaar vanwege de groei van zijn onderneming zich wil vestigen in een groter bedrijfspand. 

Opleveringsniveau:
- Voorzien van drie cv-ketels ten behoeve van de verwarming van de kantoren;
- Voorzien van een heater voor de verwarming van de bedrijfsruimte;
- Elektra is recent gekeurd op basis van NEN 3140;
- Voorzien van allarminstallaties;
- In 2018 is de buitenzijde voorzien van nieuw schilderwerk;
- Er sprake van een kleine concentratie PAK (koolstofbevattende materialen) in de bodem. Hiertoe zijn de benodigde saneringswerkzaamheden uitgevoerd en de bodem is thans voldoende gesaneerd. 

Ideaal voor een belegger die zelf óók nog ruimte zoekt om te ondernemen, of een ondernemer die daarnaast graag een goed rendement op zijn vastgoed haalt. 




Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand
Ligging:
Tiel
Adres:
Dodewaardlaan 6
Postcode:
4006 EA
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
985000.00

k.k.

Bouwjaar:
1979

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Tiel
Prijs:
€ 985000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio