Horeca in woonwijk

5298 AC Liempde (Boxtel, NB) (118x bekeken)

Omschrijving
Eetcafe ’T Huukske, Barrierweg 6, 5298 AC te Liempde

Bestemming en gebruik:

Het betreft een boerderij in het centrum van het kerkdorp Liempde, welke thans is ingericht als café/ eetcafé. De boerderij heeft diverse verbouwingen en renovaties ondergaan. Op het pand rust een horecabestemming en is uiterst geschikt voor verschillende doeleinden. Achter het horecagedeelte, welke toegankelijk is voor gasten, liggen verschillende ruimtes die nu als kantine ne opslag dienen, maar welke wel gemakkelijk bij het horecagedeelte (gasten) getrokken kunnen worden. De verkoopoppervlakte wordt hierdoor een stuk groter. Naast de functie die het café nu heeft is het heel geschikt voor restaurant, pizzeria, pannenkoekenhuis of kwalitaria. Op de eerste verdieping is een ruim appartement gesitueerd met 4 ruime slaapkamers en badkamer.

Situering:

In het gezellige hart van het dorp gelegen, aan een plantsoen met kiosk, wat tevens ook dient als locatie voor evenementen in het dorp. Denk hierbij aan de kermis, oldtimer meeting en voor(jaar)smarkten. Tevens organiseert ’T Huukske’ zelf ook enkele keren per jaar een evenement op deze locatie. Verschillende wandel en fietsroutes lopen langs het café en vanaf het begin van het voorseizoen tot ver in oktober zit het terras de hele dag vol. Er zijn hele fietsclubs die deze gelegenheid aan doen als tussenstop of verzamelpunt. Volop dagjesmensen en toeristen die ook gebruik maken van het terras.

Bedrijfsomschrijving:

Schitterende ‘boerderij’ in de dorpskern van Liempde, wat ook echt een dorpscafé is voor de bewoners van het dorp. Verschillende verenigingen maken gebruik van deze gelegenheid om elkaar te treffen onder het genot van een drankje. Dit gezellige eetcafé is van dinsdag tot en met zondag open vanaf 10.00 uur in de ochtend en sluit op dinsdag tot en met donderdag om 1.00 uur ’s nachts. Op vrijdag en zaterdag zijn ze tot 2.00 uur ’s nachts open en op zondag weer tot 1.00 uur ’s nachts. Vanaf de eerste zonnestralen in de lente tot en met het laatste herfst zonnetje eind oktober wordt het terras van het café ook goed gevonden en is het er altijd gezellig druk. Op dit moment is er een kleine kaart om lekker te kunnen eten, met simpele maar lekkere schotels die vers bereid worden. De kaart en de schotels hebben een Brabantse inval, wat het heel huiselijk maakt. Bij de overname zijn geen personeelsverplichtingen, afnameverplichtingen of brouwerijcontracten waar rekening mee gehouden dient te worden. Daarnaast zijn er mogelijkheden genoeg om op deze locatie een ander soort formule te gaan hanteren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een pannenkoekenrestaurant of iets dergelijks.

Het Onroerend goed / Opstal:

Het onroerend goed met bijbehorende gronden, kadastraal bekend als:

Liempde, Sectie E, Perceel 3525

Bouwaard:

Het gebouw is opgetrokken uit steen. Een met pannen bedekt dak in de traditionele zadeldak vorm.

Staat van onderhoud:

De staat van het onderhoud is goed. Er staat geen groot onderhoud in de nabije toekomst op de planning. Tevens is de staat van het klein onderhoud ook goed, net als de inventaris.

Accommodatie:

• Type: Eetcafé
• Ligging: centrum dorp
• Zitplaatsen terras: circa 60
• Zitplaatsen binnen: circa 40
• Woning: Ja (bovenwoning)
• Aanvaarding: z.s.m.
• Geëxploiteerde jaren: 10

Bedrijfsinformatie:

• Verkoopoppervlakte: circa 100 m²
• Keuken: circa 20 m²
• Opslag & berging: circa 40 m²
• Woning: circa 70 m²
• Openingstijden week 10.00 – 01.00 uur
• Openingstijden weekend 10.00 – 02.00 uur
• Kaveloppervlakte: 2 are en 23 centiare

Waardering en overnamescenario

Waardering onroerend goed: gronden- gebouwen- exploitatie

Vraagprijs:

• Onroerend goed: € 425.000,-

• Inventaris & Goodwill: € 74.000,-

Totaal € 499.000,-

Omzetindicatie:

• Op dit moment ligt de omzet rond € 200.000,-

Nadere informatie:

Indien U nadere informatie wenst over het bedrijf kunt U contact opnemen. Uw contactpersoon voor dit bedrijfsobject is de dhr. Rogier Restiau of dhr. Jos Buijtels. Zij beschikken over meer detail gegevens dan in de presentatie vermeld staan.

Is uw interesse gewekt dan staan wij open voor een geheel vrijblijvende uitgebreide bezichtiging ter plaatse. Dit is beslist de moeite waard. Daarna geven wij u alle informatie, welke u nog nodig heeft om een juiste beslissing te kunnen maken.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Horecapand, Overige
Ligging:
Liempde, Barrierweg
Adres:
Barrierweg 6
Postcode:
5298 AC
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
425000 k.k.

Soort:
Overige
Plaats:
Liempde
Prijs:
€ 425000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio