Horeca

6027 PH Soerendonk (Cranendonck, NB) (92x bekeken)

Omschrijving
Zalencentrum Grandcafé met woning, Antoine Soerendonk

Groot goedlopend horecabedrijf met een omzet indicatie van circa € 800.000,– over te nemen met koop O.G. Grote speeltuin en ruim parkeren op eigen terrein.

Perceelgrootte: circa 6.500 m2.

Grandcafé Zalencentrum Antoine in Soerendonk gelegen aan de Dorpsstraat. Te koop met O.G. Prachtig Grand-Café met feestzaal en groot terras, speeltuin en ruime eigen parkeer voorziening.

Overname prijs inventaris € 195.000,– + aankoop horecapand met woning € 825.000,–. Alleen met voldoende eigen middelen reageren.

Soort object

Café/ Restaurant, Zalen-partycentrum en diverse andere mogelijkheden. ( o.a Pannenkoeken restaurant)

Bedrijfsomschrijving

Het betreft hier een horecabedrijf dat momenteel als een Grand-Café met feestzalen en restaurant wordt geëxploiteerd. Ruime terras mogelijkheden, welke nu al benut worden. Gelegen op een prima locatie aan de centrale doorgaande weg in het centrum, gevestigd in een ruim pand op ruim perceel.

Gelegen in het gebied ten zuiden/oosten van Eindhoven. In een groot verzorgingsgebied met diverse gemeentes van circa 20.000 inwoners. In een toeristisch bosrijk omgeving met vele campings en vakantieparken.

Grand Cafégedeelte; Centraal is de ingang welke toegang geeft naar een zitgedeelte met grote drank uitgifte-bar, ruime toiletten groepen, vergaderzaaltje (60 personen). Voorbereidingskeuken met alle noodzakelijke voorzieningen en ruim apparatuur met warme en koude bereidingshoek en afwasruimte, koel- diepvriesruimte.

Feestzaal; Het betreft hier een ruime grote feestzaal tot circa 300 personen, bar-hoek, doet dienst voor o.a. bruiloft / partijen en toneel mogelijkheid. De zaal heeft ook een vrije entree met garderobe. Een ruime berging en kleedruimte voor grote evenementen.

De toiletten met invalide toilet liggen centraal in het pand en zijn goed toegankelijk. Tevens is er een ruime opslag voor dranken, en andere magazijn spullen.

De juiste ondernemer kan hier nog diverse ruime markten en kansen ontplooien. Denk hierbij onder andere aan het realiseren van een pannenkoeken restaurant, uitbreiding van de speeltuin en het terras, maar bijvoorbeeld ook een wok of “all you can eat” formule. Daarnaast is het als beleggingsobject ook heel interessant.

Het betreft een super locatie, met heel veel mogelijkheden.

Overeenkomsten/verplichtingen

Personeel : Enkele vaste en parttime oproepkrachten
Openingstijden : 6 dagen per week open
Soort publiek : Alle leeftijden.

Oppervlakte : Publieksruimte 600 m2
Werkruimtes 250 m2

Zitplaatsen : Circa 500 personen
Terras : Circa 150 personen (Uit te breiden)

Parkeerruimte : Ruim voldoende op eigen terrein
Perceel oppervlakte : Gelegen op een ruim groot perceel circa 6490 m²

Milieu : Vetput aanwezig. Isolatie zaal tot circa 93 Dba

Inventaris : Zéér complete nette inventaris.
Bruikleen : Brouwerij onderdelen tot 2019

Bijzonderheden : Verkoop van het totaal. Horecabedrijf + Onroerend goed. Het bedrijf voldoet aan de door overheid gestelde eisen. Geluid tot 93 DBa.

Staat van het onderhoud: Enkele jaren geleden zijn er vernieuwingen en verbouwingen geweest. Er is toen gemoderniseerd. Zowel toiletgroepen als het cafégedeelte zijn helemaal verbouwd. Verder is de staat van het onderhoud zeer goed.

Nadere informatie:

Indien U nadere informatie wenst over het bedrijf kunt U contact opnemen. Uw contactpersoon voor dit bedrijfsobject is de dhr. Rogier Restiau of dhr. Jos Buijtels. Zij beschikken over meer detail gegevens dan in de presentatie vermeld staan.

Is uw interesse gewekt dan staan wij open voor een geheel vrijblijvende uitgebreide bezichtiging ter plaatse. Dit is beslist de moeite waard. Daarna geven wij u alle informatie, welke u nog nodig heeft om een juiste beslissing te kunnen maken.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Horecapand, Overige
Ligging:
Soerendonk, Dorpsstraat
Adres:
Dorpsstraat 36
Postcode:
6027 PH
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
825000 k.k.

Soort:
Overige
Plaats:
Soerendonk
Prijs:
€ 825000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio