ID: 1282 Café met nachtvergunning in centru…

2511 VC Den Haag (Den Haag, ZH) (272x bekeken)

Omschrijving

Dit object heeft een zeer fraaie ligging op de hoek van de Bleijenburg en de Herenstraat. Door de hoekligging en gezien het feit dat dit pand ligt aan een route van –en naar het centrum van Den Haag, is de attentiewaarde goed te noemen.

Het café op de parterre is voorzien van een complete inrichting met o.a. een dubbele bar, uitgebreide elektrische installatie, dubbele toiletgroep, keuken met afzuiginstallatie. De bedrijfsruimte heeft een horeca bestemming.

De bruto vloeroppervlakte bedraagt circa 250m². Het café biedt ruimte aan maximaal 280 gasten en is ideaal geschikt als danscafé, (thema) restaurant of dansschool. Er zijn twee aparte ingangen één voor het cafégedeelte en één voor het dansgedeelte. Er is een nachtvergunning aanwezig voor donderdag tot 04.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 05.00 uur. Er is zgn. maatwerkbesluit op het pand van toepassing. Indien u de zaak als discotheek wil exploiteren is het aanbrengen van een geluidsisolatie derhalve noodzakelijk.

De bereikbaarheid is goed. Er is een tram –en bushalte op loopafstand gelegen. Parkeren is vergunning vrij en beperkt mogelijk voor de deur.

Bleijenburg 11 
Ingang sportsbar
– rookruimte aanwezig
– bar
– DJ Boot
– Dansvloer
– Toiletten

Herenstraat 20
Ingang café met bovenwoning/keuken
– bar
– verschillende zithoeken
– toiletten
1e etage: riante keuken
2e etage: kamer/ kantoor
3e etage: zolder
De locatie is uniek, direct om de hoek van het gezellige Plein met al haar gezellige restaurants, de koninklijk schouwburg en alles wat het centrum te bieden heeft.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in bovenstaand object neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met VDS Horecamakelaar via info@vds-horeca.nl of 070-3306687

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Op de hoek van de Bleijenburg en de Herenstraat
Adres:
Bleijenburg 11 / Herenstraat 20
Postcode:
2511 VC
Huur/koop:
Prijs:
€ 150.000,00

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 150.000,00
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaar
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio