ID: 1281 Indisch en Thais afhaal- /bezorg restaura…

2727 CE Zoetermeer (Zoetermeer, ZH) (104x bekeken)

Omschrijving

Deze mooie onderneming focust zich vooral op het afhalen en bezorgen van Thaise en Indische maaltijden. De onderneming is al zo’n 2.5 jaar gevestigd net buiten het centrum van Zoetermeer.

Het pand bevind zich in een klein winkelgebied midden in een woonwijk. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 90 m2. In de straat bevinden zich onder andere een Jumbo en een Action filiaal.

Op dit moment zijn de openingstijden van dinsdag tot zaterdag van 12:00 uur tot 20:00, op zondag van 15:00 tot 20:00 uur en op maandag is dit bedrijf gesloten. Uitbreiding van de openingstijden kan de omzet doen stijgen.

De eigenaren hebben in de afgelopen jaren een goed imago opgebouwd. Zij hebben elkaar lang geleden ontmoeten en hebben twee jaar geleden de stap durven nemen naar het ondernemerschap. Beide eigenaren hebben een enorme passie voor de Aziatische keuken en willen dit graag meegeven aan andere.

Ook andere formules zijn hier mogelijk zoals een café, afhaal- / bezorg van sushi of een traiteur.

Mocht u na het lezen van deze presentatie nieuwsgierig zijn geworden dan nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging!

Neem hiervoor contact op via info@vds-horeca.nl of 070-3306687

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Gelegen aan een doorgaande weg
Adres:
Velddreef 175
Postcode:
2727 CE
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 47.500,-

Soort:
Horecapand
Plaats:
Zoetermeer
Prijs:
€ 47.500,-
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaar
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio