Kantoorruimte bedrijventerrein

5623 EX Eindhoven (Eindhoven, NB) (196x bekeken)

Omschrijving
Moderne kantoorunits, eventueel uit te breiden met bedrijfsruimte, beschikbaar aan de Raedeckerstraat in Eindhoven. Momenteel wordt het bedrijfsverzamelgebouw grondig gerenoveerd zodat het weer aan de hedendaagse eisen voldoet. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en ZZP-ers biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Beschikbare units (BVO)

- Kantoorunits variërend van circa. 20 m2 tot circa. 37 m2

Zolang de actuele beschikbaarheid het toelaat is het mogelijk om meerdere units te combineren. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Parkeren

Het buitenterrein is volledig verhard en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op het centraal gelegen Bedrijventerrein “Rapenland’’ in de stadswijk Woensel, centrum Eindhoven. Het terrein beschikt over het certificaat: keurmerk-veilig ondernemen 2008. Op het bedrijventerrein zijn onder andere gevestigd: Vira Kozijnen, Profile Tyrecenter, HKP Notarissen en Beghler.

De locatie kent een goede bereikbaarheid, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer. Door de diverse uitvalswegen zijn de omringende dorpskernen en de Rijkswegen A2 en A67 goed bereikbaar.

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Airconditioning
• Brandpreventiemiddelen
• Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
• Garderobe
• Glasvezelverbinding
• Internet- en telefonieaansluitingen
• LED - verlichting
• Mechanische ventilatie
• Systeemplafonds
• Stucwerkwanden
• WTW - installatie
• Gebruik van de gezamenlijke pantry en sanitaire voorzieningen.

Optioneel bedrijfsruimte

In het bedrijfsverzamelgebouw worden ook bedrijfsunits verhuurd. De mogelijkheid is aanwezig om naast een kantoorunit ook een bedrijfsunit te huren. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Huurcondities

Huurprijzen vanaf € 250,- per maand excl. BTW

Overige huurcondities

Huurtermijn: In overleg, minimaal 6 maanden
Servicekosten: In overleg
Opzegtermijn: 3 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks, indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een pand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Raedeckerstraat 6 -8-10 in Eindhoven aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Eindhoven, Raedeckerstraat
Adres:
Raedeckerstraat 6 -8-10
Postcode:
5623 EX
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
250 /m

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Eindhoven
Prijs:
€ 250 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio