Bedrijfsruimte bedrijventerrein

3631 NA Nieuwersluis (Loenen, U) (184x bekeken)

Omschrijving
Beschikbaar voor de verhuur staat dit multifunctioneel bedrijfspand met een totale oppervlakte van circa 140 m². Het pand wordt casco opgeleverd, in overleg met de verhuurder is het in richten van het pand naar uw eigen wens mogelijk.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Metrages (BVO)

Bedrijfsruimte begane grond: circa 71 m²

Kantoorruimte verdieping: circa 71 m²

De ruimtes zijn zowel samen als apart van elkaar te huur.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Angstelkade in Nieuwersluis. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen.

De op- en afritten van de Rijksweg A2 bevinden zich op 10 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijkswegen A12 en de A9.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.

Bij het object zijn 2 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn kantoren en bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan (met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen).

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Aluminium kozijnen
• Betonvloer
• Dubbele beglazing
• Krachtstroom
• LED-Verlichting
• Lichtkoepel
• Overheaddeur
• Vloerbelasting circa 1.500 kg/m²
• Vrije hoogte circa 3,5 meter

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Dubbele beglazing
• Kunststof kozijnen
• Te openen ramen

Energielabel

A++

Huurcondities

Huurprijs: € 995,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, minimaal 5 jaar

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig bedrijfspand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Angstelkade 2A, Nieuwersluis aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Nieuwersluis, Angstelkade
Adres:
Angstelkade 2 A
Postcode:
3631 NA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
995 /m

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Nieuwersluis
Prijs:
€ 995 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio