Horeca landelijk gebied

5089 NR Haghorst (Hilvarenbeek, NB) (168x bekeken)

Omschrijving
Te koop: Herberg de Sluis aan de Ontginningsweg 1 A in Haghorst

Het betreft een ruim vrijstaand pand van ruim 1250 m3 dat momenteel gebruikt mag worden als een horecazaak met woonruimte. Het pand is gelegen aan de Ontginningsweg in het centrum van Haghorst. Haghorst is gelegen in de toeristische gemeente Hilvarenbeek en vlakbij historisch Oirschot in een prachtige groene omgeving met veel fiets- en wandelroutes naar de omringende dorpskernen.

Aan de achterzijde van het pand ligt het sluizencomplex van het Wilhelminakanaal. Uit oude documentaties is gebleken dat het pand vroeger een loopbrug had vanaf het perceel naar de kade. Volgens beslissing van de Raad van State moet de gemeente de mogelijkheid hiervoor heroverwegen bij de volgende versie van het bestemmingsplan. Op die manier zou het pand gemakkelijk van beide kanten te bereiken zijn voor haar bezoekers.

Bestemmingsplan

Op het pand rust momenteel een “ horeca met wonen ” bestemming. Sinds begin dit jaar zijn er nieuwe gebruiks-, drank- en horecavergunningen afgegeven voor 4 horecaruimtes met zowel een voorterras als een achterterras.

De mogelijkheid is aanwezig om deze bestemming te wijzigen naar een andere passende bestemming ter plaatse of naar enkel “ wonen ” tot maximaal 3 volledige wooneenheden. Op na vraag van de eigenaar is de gemeente bereidt om eventueel mee te werken naar een bestemmingswijziging voor het verbouwen van de bestaande situatie naar 3 zelfstandige woningen of volledige nieuwbouw hiervan. Als koper bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.


Wilt u alle beschikbare informatie over dit horecapand met woonruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Ontginningsweg 1A in Haghorst aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================


Huidige indeling

De begane grond bestaat uit de horecaruimte welke momenteel is ingericht als herberg (circa. 105 m2) met parket vloer en wanden geheel betimmerd waarvan het bovendeel beschilderd stucwerk onder de betimmering en onder houten lambrisering. In de Herberg zijn de toiletgroepen voor dames en heren momenteel in verbouwing. Verder is er een geheel betegelde keukenruimte met toegang tot de kelderruimte, en een tweede geheel betegelde keuken met horeca apparatuur en een voormalige cafetaria met berging.

Het woongedeelte op de begane grond bestaat uit een woonkamer met keuken, tuinkamer, hal met tegelvloer en 2 trapopgangen, boven het woongedeelte van beneden zijn nu 3 slaapkamers- een badkamer en 2 inloopkasten. De L-vormige woonkamer is voorzien van een tegelvloer, stucwerkwanden, stucwerkplafonds en een leemkachel met 2 verwarmde banken(1boven, 1 beneden) CV ook aanwezig!. De keuken heeft een hoekopstelling en is van alle gemakken voorzien.

Op de begane grond zijn eveneens twee garages aanwezig beide voorzien van een sectionaal deuren en lichtkoepels.

De eerste verdieping boven het horecagedeelte is momenteel in verbouw tot bedrijfswoning en bestaat uit een overloop met een door de leemkachel beneden verwarmde bank, velux dakvensters en vier kamers (woonkamer, keuken en twee slaapkamers met douche en toilet). De verdieping aan de achterzijde boven het woongedeelte kan worden gebruikt als een royale B&B en bestaat uit een overloop met toegang naar de zolderberging, zitkamer met verwarmde vaste ligbank en geheel betegelde badkamer voorzien van wandcloset, ligbad, wastafel en douche en drie in aanbouw zijnde slaapkamers/inloopkasten.

De nog in aanbouw zijnde ruimtes in het pand zullen in de huidige staat worden opgeleverd. Als koper kunt u deze ruimtes dus volledig naar wens inrichten zodat het pand na afbouw precies aan uw wensen en doelen voldoet.

Buiten

Twee dubbele inritten met acht parkeerplaatsen die samen met het betegelde middenstuk volledig als horecaterras van 260 m2 mogen worden gebruikt dat in totaal plaats biedt aan meer dan 100 zitplaatsen, met een vergunning voor de realisatie van een open veranda met carport van ca 60 m2 die samen met de zonneschermen kan worden uitgebreid tot een overkapping van ca 100m2. De grond aan de achterzijde van het pand is momenteel in gebruik als tuin met een terras en berging, maar is ook volledig als horecaterras van 160m2 vergund.

Koopcondities

Het pand is zowel in zijn geheel te koop als in verschillende delen voor bewoning en/of alleen zakelijk namelijk; :

- Het gehele pand in de huidige staat: Bieden vanaf € 400.000,- k.k.

- Deelverkoop al mogelijk is vanaf € 110.000,- k.k. zie herbergdesluis.nl

-Roerende zaken zijn niet inbegrepen in de verkoop tenzij nader overeengekomen, verder zijn in overleg ook veel verbouwmaterialen over te nemen.

Een volledige omschrijving van de verschillende opties en desbetreffende minimum biedingsprijzen kunt u terugvinden op de website van het pand; herbergdesluis.nl

Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar. Wij helpen u graag verder.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.


Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig pand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit Horecapand met woonruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Ontginningsweg 1 A in Haghorst aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Horecapand, Overige
Ligging:
Haghorst, Ontginningsweg
Adres:
Ontginningsweg 1 A
Postcode:
5089 NR
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
400000 k.k.

Soort:
Overige
Plaats:
Haghorst
Prijs:
€ 400000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen: