Leenderweg 19 en 23

5554 CK Valkenswaard (Valkenswaard, NB) (243x bekeken)

Omschrijving

OBJECTEN:
De te huur aangeboden objecten betreffen prominent gelegen commerciële ruimtes op de hoek Leenderweg/ Promenade te Valkenswaard. Thans zijn de units in gebruik door Dertronics.

Voor verhuur zijn beschikbaar de units Leenderweg 19 en 23.  Leenderweg 19 heeft een oppervlakte van ca. 86 m² en Leenderweg 23 heeft een oppervlakte van ca. 102 m².

Naast huur van één unit is een combinatie denkbaar. Dit door samenvoeging van de unit(s) met huisnummer nr 21. (ca. 96m²).

Leenderweg 19:              86 m²
Leenderweg 21:              96 m²
Leenderweg 23:            102 m²

VOORZIENINGEN:
De  objecten onder andere de navolgende voorzieningen opgeleverd:

- winkelpui met entree,
- verlaag plafond met inbouwverlichting,
- CV installatie,
- pantry/toilet.

De units beschikken alle over eigen zelfstandige voorzieningen. Huisnummer 19 heeft een zij-ingang. Huisnummer 21 en 23 beschikken over een achterom.

Hoewel de ruimte op dit moment in gebruik is als winkelruimte is een invulling als kantoor- balie-ruimte ook mogelijk.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
De objecten zijn goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. In de directe omgeving bevindt zich een bushalte. De bevoorrading geschiedt aan de voorzijde.

PARKEREN:
Voor het object zijn voldoende openbare (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig. Aan de achterzijde, op korte afstand, bevindt zich ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aan het Kerverijplein.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 800,- per maand te vermeerderen met BTW voor nr. 19 en
€ 865,- per maand te vermeerderen met BTW voor nr 21.

Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging  van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende  Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van  toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg.
Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Winkelruimte
Ligging:
aan drukke weg
Adres:
Leenderweg 19 en 23
Postcode:
5554 CK
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
v.a. € 800,- p/m ex BTW

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Valkenswaard
Prijs:
v.a. € 800,-…
Meer informatie via
Kolsteren Bedrijfshuisvesting
0495-588111


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio