Te koop multifunctioneel horecapand in Hippolytush…

1777 CD Hippolytushoef (Wieringen, NH) (362x bekeken)

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: multifunctionele horecapand in het centrum Hippolytushoef. Deze locatie is in huidige staat uitermate geschikt voor evenementen, bruiloften, feesten en partijen. Deze locatie is tevens uitermate geschikt voor herontwikkeling.

ONROEREND GOED
Het onroerend goed is momenteel verhuurd tegen een huurprijs van € 60.000,- per jaar. De huurovereenkomst loopt tot en met 31 december 2020 waarna deze is beëindigd.

INDELING
Op de begane grond bevinden zich een café gedeelte, restaurant gedeelte, 3 zalen en een vergaderruimte (zaal 4). De grote zaal beschikt over openslaande deuren naar het achtergelegen park waar tevens een klein terras uitgestald mag worden. Er is een 2e bar aanwezig in één van de zalen en er zijn verschillende tappunten beschikbaar voor mobiele taps. De ruimte is voorzien van een grote garderobe, 2 toiletgroepen, een aparte kantoorruimte en een ruime keuken. Zie ook het plattegrond bijgevoegd op pagina 11.

EERSTE ETAGE
Er bevinden zich op de 1e etage 7 hotelkamers en sanitaire ruimten welke de afgelopen jaren als kantoor, personeelsruimte en/of opslag in gebruik zijn geweest. Indien u deze kamers opnieuw wenst te exploiteren als hotel/pension dan dient er geïnvesteerd te worden in brandveiligheid. Tevens is er in een afzonderlijke ruimte een groot magazijn aanwezig ten behoeve van de biertankinstallatie.

LOCATIE
Deze locatie is tevens geschikt voor herontwikkeling tot bijvoorbeeld een hotel voor migranten aangezien er vele migranten werken in de direct omgeving van Agrico nabij Medemblik.
Hippolytushoef is een kleine gemeenschap met ca. 5.500 inwoners. De horecaruimte bevindt zich in het hart van Hippolytushoef met uitzicht op de Hippolytuskerk en het achtergelegen park. Er zijn voor het pand ruim voldoende gratis parkeerplaatsen

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie middelzware horeca mogelijk binnen horecacategorie 1 en 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden

DETAILS
• Vraagprijs onroerend goed: € 545.000,- k.k.
• Huuropbrengst: € 60.000,- per jaar exclusief btw (huurcontract is opgezegd door huurder)
• Overname: in overleg
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 700 m2
• Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
In het hart van het dorp
Adres:
Kerkplein 1
Postcode:
1777 CD
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
545000
Bouwjaar:
1943

Soort:
Horecapand
Plaats:
Hippolytushoef
Prijs:
€ 545000
Meer informatie via
Van Alkemare Makelaardij
0226-343220

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio