Langstraat 34

5664 GH Geldrop (Geldrop-Mierlo, NB) (415x bekeken)

Omschrijving

OBJECT:
Het object betreft een winkelruimte  met 2 bovengelegen zelfstandige  appartementen gesitueerd aan de Langstraat 34 te Geldrop.  De winkelruimte is te huur, het totaal wordt te koop aangeboden.

De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 500 m² met een frontbreedte van ca. 11.50 m¹ en een magazijnruimte op de eerste verdieping van ca. 240 m².

De winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Geldrop.
Naast  diverse lokale winkeliers zijn ook de landelijke filiaal bedrijven zoals Blokker, Bakker Bart, Takko en ICI Paris hier gevestigd. Het winkelaanbod betreft zowel modisch als en overig niet dagelijks aanbod.

VOORZIENINGEN:
De winkelruimte wordt casco verhuurd met o.a.  navolgende voorzieningen:

-  winkelpui met dubbele deuren,
-  systeemplafond met verlichtingsarmaturen,
-  pantry/toilet,
- verwarming.

HUURPRIJS:
De huurprijs bedraagt € 59.500,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Het object wordt tevens TE KOOP aangeboden. Het betreft hierbij de winkelruimte (nr 34) alsmede een tweetal bovenwoningen (nrs 32 & 34A. De bovenwoningen zijn verhuurd.

De vraagprijs bedraagt € 795.000,- k.k. waarbij BTW niet van toepassing is.

Kadastrale gegevens:

Gemeente: Geldrop
Sectie: D
Nummer: 4481
Groot: 5 a 10 ca (510 m²)

BESTEMMING:
Volgens het bestemmingsplan is de bestemming centrumdoeleinden.
De bestemming is derhalve zeer ruim te noemen. Graag verwijzen wij u naar de gemeente Geldrop voor de exacte inhoud van het bestemmingsplan.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
Door de centrale ligging is de straat goed bereikbaar vanuit andere delen van Geldrop. De bevoorrading geschied via   de achterzijde (Bezorgershof).

PARKEREN:
Direct aan de achterzijde (Bezorgershof) bevindt zich meer dan voldoende openbare betaalde parkeerruimte. Tevens bevindt parkeerterrein Achter de Kerk en Heuvel zich op loopafstand. In de straat bevinden zich nog enkele parkeerhavens.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging  van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende  Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van  toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg.
Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Centrum
Adres:
Langstraat 34
Postcode:
5664 GH
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
€ 59.500,- p/j ex BTW

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Geldrop
Prijs:
€ 59.500,- p…
Meer informatie via
Kolsteren Bedrijfshuisvesting
0495-588111


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio