Kantoorruimte bedrijventerrein

3621 ZB Breukelen (Breukelen, U) (192x bekeken)

Omschrijving
FLEXPLEKKEN VOOR €150,- PER MAAND EXCL. BTW
Nog 1 gedeelde kantoorruimte van 50 m² VVO voor €450,- per maand.

Multifunctioneel flexplekken en virtueel kantoor beschikbaar, met eigen entree. Gelegen op bedrijventerrein bedrijventerrein Breukelenwaard in Breukelen. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid. De op- en afritten van de Rijksweg A2 bevinden zich direct naast het object en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A12.

Beschikbare bedrijfsunits

Nog 1 gedeelde kantoorruimte van 50 m² VVO voor €450,- per maand.

Flexplekken voor € 150 euro per maand excl. BTW
Virtueel kantoor vanaf € 28,95 per maand excl. BTW ( zie web shop “ Virtualkantoor24 in Breukelen”)

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de flexplekken en virtueel kantoor ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Corridor 14 J in Breukelen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Beste (beginnende) ondernemer en zzp’er
U bent de hele dag onderweg met laptop en papieren en hebt meerdere klantcontacten per dag. Persoonlijk en telefonisch. Klanten waarderen uw aanbod en aanpak. De mond-tot-mondreclame doet haar werken u krijgt er regelmatig nieuwe klanten bij. Kortom: de zaken gaan goed, heel goed.

Maar als klanten persoonlijk naar u toe willen komen, moet u ze telkens teleurstellen. U hebt geen eigen bedrijfsruimte of kantoorpand. Samen vergaderen op een smaakvolle, gastvrije locatie met alle moderne vergaderfaciliteiten is al helemaal uit den boze. Te duur. En een videovergadering is leuk voor één keer, maar sommige klanten haken daarop af.
Toch wilt u uw klanten graag die extra service kunnen bieden. En u wilt óók graag dat kleine beetje meer om goed voor de dag te komen en uw bedrijf een extra professionele uitstraling te geven met een officieel erkend zakenadres op een toplocatie.

Wij van Virtual Kantoor 24 kunnen het allemaal voor u regelen: flexibel, goedkoop, betrouwbaar, professioneel en verrassend snel.
Bijzonder aantrekkelijk is onze formule voor de beginnende zzp’er. Die zit al helemaal niet te wachten op hoge huren of op gesteggel met zijn hypotheekverstrekker of verhuurder omdat hij zijn woonadres niet als bedrijfsadres mag opgeven bij de Kamer van Koophandel. En mag het wel, dan wil hij niet bestookt worden door allerlei adverteerders en bezoek aan huis. Hij houdt privé en werk liever gescheiden.

Ook voor de startende zzp’er met een eenmanszaak staat Virtual Kantoor 24 als virtueel kantoor verhuurder klaar: flexibel, goedkoop, betrouwbaar, professioneel en verrassend snel.

FLEXIBEL

Of u nu een beginnende zzp’er bent of een gevestigde holding met meerdere bv’s, bij Virtual Kantoor 24 kunt u een zakenadres en/of postadres afsluiten voor 3, 6, 12, 24 of 36 maanden.

GOEDKOOP

U hebt al een virtueel kantoor voor € 28,95 per maand (exclusief btw).

BETROUWBAAR

Wij behandelen al uw persoonlijke gegevens en bedrijfsinformatie strikt vertrouwelijk en delen deze gegevens nooit met andere partijen.

PROFESSIONEEL

U krijgt een officieel vestigingsadres en postadres. U wordt niet lastiggevallen door ongewenst bezoek of adverteerders.

SNEL

Het zakenadres dat u in onze webwinkel bestelt is al na één dag actief.

KORTOM

Voor een zakenadres of postadres bent u bij Virtual Kantoor 24 aan het juiste adres.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en laad- en losmogelijkheden. Bij het object zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid

Per auto

Uitstekend bereikbaar, het kantoorpand is gelegen langs de afrit van de snelweg A2 en is vanuit de gehele Randstad bereikbaar via afslag Breukelen. Zowel Amsterdam, Schiphol en Utrecht bevinden zich op circa 20 minuten rijden met de auto.

Per OV

Het NS-station Breukelen is op loopafstand gelegen met frequente verbindingen, zowel met Amsterdam CS als Utrecht CS. Direct naast het gebouw bevinden zich NS-station Breukelen en buslijn Station Breukelen (lijn 120, 124, 130, 156).


Huurcondities

Oppervlakte: 3m2

Huurprijs: Vanaf € 28,95,- per maand excl. BTW

Servicekosten: n.v.t.

Aanvaarding: binnen 1 dag wijziging bij kvk

Huurtermijn: Vanaf 3 maanden tot 36 maanden en daarna verlenging. Bij langer termijn wordt het goedkoper

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de flexplekken en de vrituele ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Corridor 14 J in Breukelen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Breukelen, De Corridor
Adres:
De Corridor 14 J
Postcode:
3621 ZB
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
150 /m
Bouwjaar:
2010

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Breukelen
Prijs:
€ 150 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio