Beleggingspand, Tilburg

5044 HD Tilburg (Tilburg, NB) (108x bekeken)

Omschrijving

Bedrijfsruimte met bovengelegen kamers van in totaal circa 522 m², gelegen in de wijk 'Het Wandelbos' te Tilburg. De bedrijfsruimte is verhuurd aan een cateringbedrijf en de bovengelegen kamers worden gehuurd door een zorggroep, gericht op begeleid wonen. De benodigde kamerverhuurvergunning en gebruiksmelding voor de verhuur van tien kamers zijn aanwezig.

Het object verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud. In 2017 is het geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Op de begane grond zijn twee aircoinstallaties geplaatst, is er een eigen meter gesitueerd, is het rioleringssysteem vernieuwd en is de voordeur vervangen. De bedrijfsruimte op de begane grond is voorzien van een nette tegelvloer, systeemplafond met verlichtingsarmaturen en betegelde wanden. Naast een ruime keuken beschikt de bedrijfsruimte ook over een kleine kantoorruimte-/kantine. 

Op de eerste verdieping en tweede verdieping zijn in totaal 10 kamers gesitueerd. De kamers worden gehuurd door mensen met een verstandelijke beperking. Er is 24/7 begeleiding aanwezig om hen te ondersteunen. De dames en heren delen beiden een badkamer evenals gescheiden toiletten. Ook wordt er een keuken gedeeld. De huurder van de begane grond heeft een garage voor fietsenstalling ter beschikking gesteld aan de zorggroep.

Het object is gunstig gelegen in de nabijheid van alle dagelijkse voorzieningen. Op loopafstand bevindt zich een wijkwinkelcentrum met onder andere: Albert Heijn, Aldi, Trekpleister en diverse lokale retailers en horecagelegenheiden. Op loopafstand bevinden zich diverse bushaltes en op vijftien minuten fietsafstand is het centrum van Tilburg alsmede het NS-station te bereiken. Voor de deur is er voldoende en gratis parkeergelegenheid. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Tilburg
Adres:
Reinevaarstraat 15
Postcode:
5044 HD
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
779000.00

K.K.

Bouwjaar:
1971

Soort:
Overige
Plaats:
Tilburg
Prijs:
€ 779000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio