1211GW Hilversum (Hilversum, NH) (1172x bekeken)

Omschrijving
TE KOOP: GEHEEL VERHUURD BELEGGINGSOBJECT IN HILVERSUM.

Op goede locatie, aan doorgaande weg en centraal gelegen ten opzichte van het A-1 winkelgebied van Hilversum, bieden wij aan namens opdrachtgever een volledig verhuurd beleggingsobject.

Hilversum heeft door haar regiofunctie een veel groter verzorgingsgebied dan haar eigen 88.000 inwoners. Door de huidige marktontwikkelingen in de Randstad groeit Hilversum stevig door en anticipeert zich sterk hierop. De zogenaamde 020 area is volgens ons in aantocht! Kortom: een zeer courant object voor zowel het gebruik van de winkelruimte alsmede de woningen.

OMSCHRIJVING
Een geheel verhuurd winkel-/ woonpand op eigen grond.

Het object bestaat uit een op de begane grond gesitueerde winkel welke vorig jaar is gerenoveerd door de nieuwe gebruiker, te weten een hippe en modern uitstralende kapsalon.
De huurder heeft zijn plek gevonden en inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd.

Op de 1ste en 2e verdieping bevinden zich twee zelfstandige 2- kamer woningen.
De woning op de 1ste verdieping is verhuurd voor een bepaalde periode tot en met 31 december 2019. De woning op de 2e verdieping is voor onbepaalde tijd verhuurd sinds 1 december 2014.

De twee zelfstandige bovenwoningen verkeren in een goede staat van onderhoud en zijn bereikbaar middels een hoofd entree, gelegen aan de achterzijde van het object, via de Koningshof. De bovenwoningen hebben een “tijdelijke huisnummer aanduiding “verkregen vanuit de gemeente Hilversum, te weten Koningshof 1-G en Koningshof 1-H.

Huuropbrengsten:
Langestraat 59-E, winkelruimte € 8.481,72 per jaar, excl. € 1.200,00 servicekosten per jaar.
Koningshof 1-G, woning, € 8.340,00 per jaar , excl. € 1.500,00 servicekosten per jaar.
Koningshof 1-H, woning, € 8.242,92 per jaar, excl. € 1.233,60 servicekosten per jaar.

De totale netto jaar opbrengst bedraagt € 25.064,64 per jaar (excl. € 3.933,60 servicekosten per jaar).

De huurders voldoen maandelijks keurig aan hun huurverplichtingen. Er zijn derhalve geen huurbetalingsachterstanden.

Nutsvoorzieningen:
Er bevinden zich centrale meter voor gas, elektra en water in het pand. Door verhuurder zijn tussen meters voor gas en elektra geïnstalleerd. Verhuurder gebruikt deze niet, doch ingebruikstelling is mogelijk. Alle huurders betalen een vast bedrag als voorschot t.b.v. de levering van gas, elektra en water, waarbij er door verhuurder in principe niet verrekend wordt.

INDELING ALGEMEEN
De aan de Langestraat gelegen winkelruimte heeft haar eigen entree aan de voorzijde van het gebouw. Deze ruimte heeft een vloeroppervlakte van ca. 40 m2 en een ondergelegen kelder. Het geheel maakt een verzorgde indruk en kent een functionele indeling. Deze gebruiker sinds februari 2018 en is na een interne renovatie in gebruik als moderne kapsalon, genaamd Topstyle Hilversum.

Via de gemeenschappelijke entree aan de achterkant van het gebouw betreedt u de ruime hal vanwaar de beide bovenwoningen te bereiken zijn. In de woningen zijn recent nieuwe keukens geplaatst.

OPLEVERINGSNIVEAU
Bij deze aanbieding geldt als uitgangspunt bij verkoop in de huidige staat van het object ‘as is, where is’.

BODEM/ASBEST
Een bodem en asbestrapportage zijn niet bij verkoper aanwezig. Bij verkoper zijn geen bijzonderheden bekend t.a.v. de bodemgesteldheid en/of aanwezigheid van asbest.

KADASTER
Gemeente Hilversum, sectie N, nummer 8520.

OMZETBELASTING
Koper en verkoper zullen niet opteren voor een met BTW belaste levering.

KOOPCONTRACT
De Koopovereenkomst zal opgesteld worden door Brick Brokers B.V.

ZEKEKERHEIDSTELLING
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient er een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom voldaan te worden bij de behandelende notaris.

NOTARIS
De notaris ten behoeve van de levering van het object is aan te wijzen door koper.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

KOOPSOM
De koopsom bedraagt € 359.000,-- kosten koper.


Kenmerken
Soort:
Overige
Ligging:
Hilversum
Adres:
Langestraat 59
Postcode:
1211GW
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
359000 Kosten koper
Bouwjaar:
1940

Soort:
Overige
Plaats:
Hilversum
Prijs:
€ 359000 Kos…
Meer informatie via
Pararius
020 - 47 12 111


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio