Beleggingspand, Uden

5401 GC Uden (Uden, NB) (1658x bekeken)

Omschrijving

Verhuurd winkelpand gelegen op goede zichtlocatie in het kernwinkelgebied van Uden. Het object ter grootte van circa 786 m² is verhuurd aan Big Bazar B.V.. Enkele (inter)nationale retailketens in de omgeving zijn Hema, Xenos, Action en H&M. Tegenover het pand zijn diverse horecebedrijven gelegen.

Het brede front dat gelegen is aan de Galerij en het Brabantplein zorgt voor veel attentiewaarde. In de directe omgeving zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig zowel op straatniveau alsmede een ruime parkeerkelder waarbij de bezoekersentree tegenover de aangeboden ruimte ligt.

De begane grond bestaat uit winkelruimte met magazijn. Op de eerste etage zijn twee kantoren, opslag, kantine en toilet gesitueerd. De tweede etage is tevens ingericht als opslagruimte. Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud.

Uden kent een zeer centrale ligging in Noordoost-Brabant binnen de driehoek Eindhoven - Den Bosch - Nijmegen. De op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) zijn gelegen op korte afstand. Mede hierdoor strekt het verzorgingsgebied van het centrum van Uden ver buiten de eigen stadsgrenzen.

Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Uden Centrum 2013 en heeft een brede 'Centrum' bestemming. De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn onder meer bestemd voor:
- detailhandel op de begane grond, met uitzondering van een supermarkt;
- wonen;
- kantoren op de begane grond;
- kantoren op de verdiepingen, uitsluitend ten behoeve van de aanwezige functie op de begane grond;
- een horecabedrijf op de begane grond;
- dienstverlening op de begane grond;
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Uden
Adres:
Galerij 9
Postcode:
5401 GC
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
925000.00

K.K.

Bouwjaar:
1990

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Uden
Prijs:
€ 925000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio