Beleggingspand, Apeldoorn

7327 AB Apeldoorn (Apeldoorn, GL) (172x bekeken)

Omschrijving

Een kantoorgebouw bestaande uit begane grond en verdieping van in totaal circa 640 m², gelegen op een ruim perceel van 900 m² op industrieterrein Kuipersveld te Apeldoorn. Het object wordt momenteel verhuurd aan een internationale speler op het gebied van fietsen, fietsonderdelen en -accessoires.

Het object is gerealiseerd in 1991 en verkeert in een degelijke staat van onderhoud. Het object is voorzien van een systeemplafond met grotendeels verlichtingsarmaturen en deels inbouwspots, een tapijtvloer, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, diverse pantry's met keukenblokken en gescheiden toiletten, airconditioning en diverse brandveiligheidsvoorzieningen. Op eigen terrein zijn er voldoende parkeerplaatsen gelegen.

Het pand is gelegen op industrieterrein Kuipersveld te Apeldoorn omgeven door kantoorobjecten en bedrijfspanden, welke grotendeels in gebruik zijn. Het object is gelegen aan de opgang van het industrieterrein op de hoek Wilmersdorf/Sutton nabij de aansluiting op de snelwegen A1 en A50. Het industrieterrein Kuipersveld herbergt een aantal landelijke ondernemers en plaatselijk sterke partijen waaronder Feenstra, Takkenkamp, Bouwbedrijf Timmer, Akto, Wilmers auto's, Sparta en vele anderen. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Kantoorruimte
Ligging:
Apeldoorn
Adres:
Sutton 4
Postcode:
7327 AB
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
395000.00

K.K.

Bouwjaar:
1991

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Apeldoorn
Prijs:
€ 395000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio