Kantoorruimte bedrijventerrein

3044 ER Rotterdam (Rotterdam, ZH) (248x bekeken)

Omschrijving
Deze commerciële ruimte op de 1e verdieping aan de Thurledeweg in Rotterdam, tegenover de McDonalds, is beschikbaar voor de verhuur. De commerciële ruimte maakt onderdeel uit van een groter pand waar ook een grote sanitair showroom is gevestigd op de begane grond.

De commerciële ruimte bevindt zich momenteel in casco staat en kan in samenspraak met de verhuurder volledig naar wens worden in gericht. Door haar ligging, uitstraling en de afwerking naar uw wens zal de commerciële ruimte een absoluut visitekaartje zijn voor uw onderneming.

Metrage BVO

Commerciële ruimte: circa. 700 m² BVO (inclusief sanitaire voorzieningen)

Dakterras: circa. 250 m² BVO

Deelverhuur mogelijk vanaf circa. 170 m² BVO

Ligging en bereikbaarheid

Het pand is gelegen op bedrijventerrein Spaanse Polder in Rotterdam tegenover de McDonalds. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijksweg A20 bevinden zich direct naast de locatie en zorgen voor een directe verbinding met de Rijkswegen A13 en de A4. Daarnaast bevindt Rotterdam Airport zich op 8 autominuten.

Parkeren

Bij het kantoorpand zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan kent het object een Bedrijventerrein bestemming. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

• Alarminstallatie
• Aluminium kozijnen
• Dubbele beglazing
• Internetaansluitingen
• Telefonieaansluitingen
• TL- Verlichting
• Pantry
• Stucwerkwanden
• Toiletruimte

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 80,- per m² per jaar excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: In overleg
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig commerciële ruimte volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Thurledeweg 91 in Rotterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Rotterdam, Thurledeweg
Adres:
Thurledeweg 91
Postcode:
3044 ER
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
80 /m²/j
Bouwjaar:
1970

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Rotterdam
Prijs:
€ 80 /m²/j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio