Kantoorruimte, Nevelgaarde, NIEUWEGEIN

3436ZZ Nieuwegein (Nieuwegein, U) (720x bekeken)

Omschrijving
Volledig vernieuwde, representatieve kantoorruimtes beschikbaar voorzien van een smaakvolle inrichting, gemeenschappelijke ruimte, privékantoren en ruime vergaderruimtes. Dit luxe aanbod van flexibele werkruimte wordt aangevuld met onbeperkt supersnelle Wi-Fi en vriendelijk personeel, zodat u alles bij de hand hebt om uw deadlines te halen

Het kantoorgebouw bevindt zich op een prominente zichtlocatie nabij de A2 en heeft door de ligging en uitstraling een zeer goede zichtbaarheid. Het kantorenpark ''De Poort van Nieuwegein'' waar het kantoorgebouw zich bevindt wordt ontsloten door twee hoofdwegen waardoor het kantoorgebouw uitstekend bereikbaarheid is.

Bereikbaarheid:
Nabij Cityplaza zijn het busstation en de halte van de sneltram gelegen (bushalte 4 minuten lopen). De locatie is met eigen vervoer uitstekend bereikbaar. Nieuwegein wordt omsloten door de rijkswegen A2, A12 en A27. Het eigen parkeerterrein heeft een ruime parkeernorm.

Bijzonderheden:
- In de servicekosten zijn begrepen alle kosten voor elektra, verwarming, beveiliging, onderhoud, beveiliging, etc.
- ondersteuning van een professionele helpdesk en eenvoudige, flexibele overeenkomsten.
- Klanten krijgen alles wat ze nodig hebben voor één overzichtelijke prijs, inclusief receptie, professionele Wi-Fi, een eigen telefoonnummer en toegang tot ons wereldwijde netwerk.
- Klanten kunnen snel en eenvoudig hun intrek nemen omdat de kantoren direct klaar zijn voor gebruik. Er is daarom geen downtime voor hun bedrijf.
- Klanten kunnen kiezen uit kantoren, ruimtes voor co-working of business lounges waar ze kunnen binnenlopen, op fulltime of parttime basis of op basis van betalen voor wat ze gebruiken.

Bel voor meer informatie 030 207 20 34 of mail naar Hedwig@domvast.nl


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Kantoorruimte, Nevelgaarde, NIEUWEGEIN
Adres:
Nevelgaarde 8-1
Postcode:
3436ZZ
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
150 /m
Bouwjaar:
1981-1990

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Nieuwegein
Prijs:
€ 150 /m
Meer informatie via
Domvast B.V. (niet meer in gebruik)
030-2230231


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio