Onder voorbehoud verkocht beleggingsport. in centr…

1811 MX Alkmaar (Alkmaar, NH) (400x bekeken)

Omschrijving

Het betreft hier een bijzonder object bij interesse is downloaden van de brochure handig. U kunt de brochure downloaden via www.vanalkemare.nl

ALGEMENE INFORMATIE

• Object A: Luttik Oudorp 14, Gemeente Alkmaar, Sectie B, perceelnummer 5608 A1, Bedrijfsruimte BG, beeldbepalend pand gemeente (voormalige autoshowroom op de hoek, momenteel in gebruik als indoor Camping)

• Object B: Luttik Oudorp 16, Gemeente Alkmaar, Sectie B, perceelnummer, 5651 A1, kantoorruimte (verhuurd aan marketingkantoor Geheim van de Smith)

• Object C: Luttik Oudorp 18, Gemeente Alkmaar, Sectie B, perceelnummer 5374, ontbijtzaal en stukje indoor camping op de BG en kamers 2 en 3 op 1e en 2e verdieping.

• Object D: Wageweg 13, Gemeente Alkmaar, Sectie B, perceelnummer 5651 A2, entree/opslag BG, 1e en 2e verdieping woonruimte.

• Object E: Wageweg 14 - 15, Gemeente Alkmaar, Sectie B, perceelnummer 5375, Kamer 3 op de BG, zelfstandige woning op de 1e en 2e verdieping.

• Object F: Wageweg 16 - 17, Gemeente Alkmaar, Sectie B, perceelnummers 5376 en 5373, gemeentelijk monument, BG autogarage/bedrijfsruimte met goedgekeurde tekeningen voor ruime woning, 1 caravan/kantoor ruimte, 1e en 2e verdieping kamers 4 tot en met 8 en 2 appartementen.

De portefeuille
De portefeuille bestaat uit verschillende objecten met diverse functies welke later in deze brochure per object wordt toegelicht.
Het geheel is uitermate geschikt als belegging in huidige staat of voor herontwikkeling naar hotel of een combinatie van wonen- en werken.

Object D is van een andere eigenaar en kan alleen worden gekocht als de andere panden ook worden aangekocht / verkocht zijn. 
Alle objecten zijn gelegen aan de rand van het centrum van Alkmaar. Men kijkt aan de voorkant van de panden uit op de gracht “Luttik Oudorp” en aan de achterkant op het Victoriepark.

Objecten A, B, C, E en de bovenverdiepingen van object F zijn momenteel verhuurd voor ca. € 136.000,- excl. btw per jaar. Object D en de begane grond van object F (garage) zijn in eigen gebruik door de eigenaren en zullen bij verkoop leeg worden opgeleverd.

OBJECT A: LUTTIK OUDORP 14
Momenteel is Luttik Oudorp 14 in gebruik als indoorcamping. De camping is van alle gemakken voorzien zoals meerdere badkamers, toiletten en een gedeelde keuken.

De indoorcamping is ca. 135m2.

Het object wordt verhuurd aan een bedrijf wat woongelegenheid en dagbesteding verzorgd voor mensen met een mentale en/of fysieke beperking.

Het huurcontract is ingegaan op 1 september 2017, heeft een looptijd tot 31 augustus 2019 en wordt zonder opzegging door partijen stilzwijgend doorgezet voor een periode van 1 jaar.

OBJECT B: LUTTIK OUDORP 16
Momenteel is Luttik Oudorp 16 in gebruik als kantoor voor marketing bureau Geheim van de Smith.
Het kantoor heeft een bvo van ca. 80m2.

Het huurcontract is ingegaan op 1 april 2016 en heeft een looptijd van 5 jaar, na het verstrijken van de eerste periode wordt het contract zonder opzegging stilzwijgend verlengd met een zelfde periode van 5 jaar tot medio 2026.

OBJECT C: LUTTIK OUDORP 18
Momenteel is Luttik Oudorp 18 in gebruik als ontbijtzaal met een kamer op de 1e verdieping en een kamer op de 2e verdieping. Er is een riante woonkamer uitkijkend over de gracht. Op de 2e verdieping zijn er 2 kamers met balkon aanwezig.
De begane grond heeft een oppervlak van ca. 80m2.

Beide woonruimten boven hebben een oppervlakte van ca. 55m2.

Het object wordt verhuurd aan een bedrijf wat woongelegenheid en dagbesteding verzorgd voor mensen met een mentale en/of fysieke beperking.

Het huurcontract is ingegaan op 1 september 2017, heeft een looptijd tot 31 augustus 2019 en wordt zonder opzegging door partijen stilzwijgend doorgezet voor een periode van 1 jaar.

OBJECT D: WAGEWEG 13
Momenteel is Wageweg 13 in gebruik als eigen woning met een oppervlakte van ca. 155m2.
Op de begane grond is een hal met opslag die loopt naar het appartement welke gelegen is op de 1e en 2e verdieping.

De ingang van het appartement is aan de Wageweg waarna men doorloopt tot de andere kant van het object. Aan de kant van het Luttik Oudorp zit de woonkamer, vanuit deze woonkamer kijkt men uit op de gracht. Het geheel bestaat uit: 2 slaapkamers, een zeer ruime open woonkamer, een badkamer en een dakterras. Het is erg eenvoudig om eventueel een derde slaapkamer te creëren.

De laatste 4 foto's zijn van deze woning.

OBJECT E: WAGEWEG 14 – 15
Momenteel is Wageweg 14 – 15 op de begane grond in gebruik als woonruimte voor een van de bewoners van het eerder genoemde bedrijf welke onderdak biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Deze woonruimte heeft een oppervlakte ca. 20m2.

De eerste en tweede verdieping betreft een riante zelfstandige woning en wordt verhuurd aan een particulier.
De totale oppervlakte van de woning is ca. 160m2

OBJECT F: WAGEWEG 16 – 17
Momenteel is Wageweg 16 – 17 op de begane grond in gebruik als autogarage / bedrijfsruimte met een gedeelte kantoor dit alles heeft een oppervlakte van ca. 190m2 en is momenteel in eigen gebruik door de pandeigenaar. Er is een goedgekeurde tekening aanwezig om in een deel van de werkplaats een ruime woning te kunnen creëren.

Op de eerste en tweede verdieping zijn 4 kamers met uitzicht op het Victoriepark en 2 appartementen. De kamers hebben oppervlaktes van ca.: 30, 42, 45 en 50m2 per kamer. Tevens is er een balkon en diverse dakterassen.

Appartement 1 heeft een oppervlakte van ca. 60m2 met inpandige patio, extra berging en uitzicht over het Victoriepark. Appartement 2 heeft een oppervlakte van ca. 70m2 met balkon en zicht over de stad. Deze is particulier verhuurd.

Het meerendeel wordt verhuurd aan een bedrijf wat woongelegenheid en dagbesteding verzorgd voor mensen met een mentale en/of fysieke beperking.

Het huurcontract is ingegaan op 1 september 2017, heeft een looptijd tot 31 augustus 2019 en wordt zonder opzegging partijen stilzwijgend doorgezet voor een periode van 1 jaar.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl.
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand, Horecapand, Loods, Kantoorruimte, Opslagruimte, Winkelruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Centrum Alkmaar
Adres:
Luttik Oudorp 14
Postcode:
1811 MX
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
op aanvraag

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Alkmaar
Prijs:
€ op aanvraa…
Meer informatie via
Van Alkemare Makelaardij
0226-343220


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio