Beleggingspand, Hilversum

1217 GM Hilversum (Hilversum, NH) (105x bekeken)

Omschrijving

Kamerverhuurpand van in totaal circa 197 m2, bestaande uit vier kamers in het oorspronkelijke woonhuis en drie semi-zelfstandige studio’s in de achtergelegen uitbouw, gelegen op drie minuten afstand van Hilversum centrum en het NS-station. De huidige verhuursituatie valt onder het overgangsrecht conform bestemmingsplan ‘Regeling meervoudige bewoning’ en is bevestigd door gemeente Hilversum. In 2014 is de gebruiksmelding gedaan ten behoeve van brandveilig gebruik.

De gedeeltelijk geschakelde villa verkeert in redelijke staat van onderhoud. Het object is voorzien van gedeeltelijk kunststof en gedeeltelijk houten kozijnen met dubbele beglazing. In 2018 is het platte dak op de uitbouw vernieuwd, zijn er lichtkoepels geplaatst en zijn de goten en boeidelen gerepareerd. Verwarming geschiedt middels twee nieuwe Remeha cv-installaties (2018), één in het voorhuis en één in het achterhuis.

Het object is bereikbaar middels een ruime hal-/entree met opstelling voor de meterkast en een toilet. Op de begane grond is verder een ruime kamer gesitueerd die is voorzien van woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. De woonruimte valt onder ‘onzelfstandige woonruimte’ vanwege het feit dat er gebruik wordt gemaakt van het gedeelde toilet in de hal. Op de eerste etage bevinden zich een tweetal kamers die beiden voorzien zijn van een eigen kookunit. Eén van de kamers beschikt over een serre op het dakterras. Op eerste etage is tevens een ruime en nette badkamer aanwezig die is voorzien van bad, douche, toilet en dubbele wastafel. Verder is er nog een aparte ruimte met wastafel, opstelling-/aansluiting voor witgoed en toilet. Op de derde situatie is nog één kamer, bestaande uit twee ruimtes gesitueerd voorzien van eigen keukenblok.
Aan de achterzijde van het oorspronkelijke woonhuis bevinden zich drie semi-zelfstandige studio’s die voorzien zijn van een eigen kookunit. Er wordt een badkamer voorzien van douche, toilet en mechanische ventilatie gedeeld.

Het object kent een uitstekende ligging nabij het centrum van Hilversum en het NS-station. In de straat bevinden zich twee bushaltes. Het Mediapark en het Dudokpark zijn op loopafstand gelegen. Hilversum beschikt over circa 46.000 arbeidsplaatsen, diverse Internationaal opererende ondernemingen en een zeer gerenommeerde International School.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Hilversum
Adres:
Lage Naarderweg 9
Postcode:
1217 GM
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
450000.00

K.K

Bouwjaar:
1923

Soort:
Overige
Plaats:
Hilversum
Prijs:
€ 450000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio