Beleggingspand, Roermond

6045 JD Roermond (Roermond, L) (625x bekeken)

Omschrijving

Multifunctioneel bedrijfscomplex bestaande uit circa 5.721 m² bedrijfsruimte en circa 823 m² kantoorruimte, gelegen op een ruim perceel op industriepark 'Roerstreek Noord' te Roermond. Het object is momenteel verhuurd aan een drietal gerenommeerde huurders opererende als groothandel en logistieke dienstverlener. 

Het geheel verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud en beschikt over een zeer ruim buitenterrein. Het object is voorzien van bitumineuze dakbedekking en ruim opgezette bedrijfshallen voorzien van betonvloeren en diverse overheaddeuren. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Op  het perceel is van toepassing het vigerende bestemmingsplan “Bedrijventerreinzone Roerstreek” en is het object bestemd onder hoofdgroep “Bedrijf“.

Huurder 'Van Raak Staal' is een groothandel in rvs, aluminium en staal. Met vijf vestigingen zijn zij een sterke regionale speler op de staalmarkt. Huurder Transcargo is een logistieke dienstverlener en regelt tranport, opslag en overslag in en naar diverse landen. Huurder Cillikens die actief is als groothandel gericht op sleutels, sleutelmachines, hangsloten en sloten. Zij zijn sinds 2006 onderdeel van het beursgenoteerde Dormakaba uit Zwitserland, hetgeen een aanbieder betreft van producten gericht op oplossingen en service ten aanzien van de beveiliging van gebouwen. 

Op industriepark 'Roerstreek Noord' zijn ruim honderd bedrijven gevestigd, waarvan een groot deel actief is in de industrie, groothandel en logistiek-/distributie, waaronder Rockwool, Eurofrigo, Van Raak Staal, Aldi en Fomeco Hydroforming. Het industriepark kent een prima ontsluiting door de aanwezigheid van de N570, de verbindingsweg tussen het industriepark en
de snelweg A73. Tevens bevinden zich opstapplaatsen voor het
openbaar vervoer op loopafstand van het bedrijfscomplex en is de grens met Duitsland alsmede België op geringe afstand gelegen. 
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand
Ligging:
Roermond
Adres:
Konstruktieweg 7-9 en Metaalweg 4
Postcode:
6045 JD
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
2795000.00

k.k.

Bouwjaar:
1974

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Roermond
Prijs:
€ 2795000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio