Beleggingspand, Maastricht

6227 TV Maastricht (Maastricht, L) (172x bekeken)

Omschrijving

Kamerverhuurpand van circa 115 m², gelegen op een uitstekende locatie in de wijk 'Heer' te Maastricht. Er is een kamerverhuurvergunning aanwezig voor de verhuur aan vier personen. De studenten zijn allen studerend aan de Hogeschool & Universiteit.

Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. Op de begane grond bevindt zich één zeer ruime kamer, een gedeelde keuken en een toilet. Vanuit de keuken is een betegelde tuin bereikbaar die is voorzien van een stenen berging met elektra. Op de eerste verdieping zijn vier kamers gesitueerd die zijn samengevoegd tot twee zeer ruimte kamers en een badkamer die is voorzien van douche en wastafel. Kamer 4 bevindt zich op de zolderetage die voorzien is van een trespa dakkapel. De begane grond is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.  De eerste verdieping is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en de tweede verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming geschiedt middels een gehuurde Volta cv-installatie. 

Het object is gelegen in een rustige straat in de populaire wijk 'Heer''. Op circa 5 minuten fietsafstand bevinden zich de eerste faculteiten van de Maastricht University, gericht op psychologie en geneeskunde. Binnen 15 minuten fietsen zijn de overige faculteiten van de Maastricht University alsmede de Hogeschool te bereiken. Op vergelijkbare afstand bevindt zich de historische stadskern. Op loopafstand bevindt zich een wijkwinkelcentrum met een diversiteit aan landelijke winkelformules zoals: Albert Heijn, Plus Supermarkt, Hema, Kruidvat, Gall & Gall, Big Bazar, Etos en Prima en tevens diverse lokale retailers en horeca. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat. NS-station Randwyck alsmede diverse bushaltes zijn op loopafstand gelegen. De rijksweg A2 ligt op slechts twee minuten. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand
Ligging:
Maastricht
Adres:
Désiré Leesensstraat 25
Postcode:
6227 TV
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
257500.00

K.K.

Bouwjaar:
1964

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Maastricht
Prijs:
€ 257500.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio