Kantoorruimte, Oudegracht, UTRECHT

3511PN Utrecht (Utrecht, U) (1471x bekeken)

Omschrijving
De Utrechtse werfkelders zijn uniek. Nergens in Europa zijn er zulke grachten met werven en kelders als in Utrecht. De werfkelders zijn Rijksmonumentaal en de werfmuren zijn eigendom van de gemeente Utrecht. 

Deze werfkelder heeft een brede bestemming. Op dit moment zijn alle voorzieningen aanwezig voor een sfeervolle kantoorruimte. Echter, andere activiteiten zijn ook mogelijk.

Het betreft hier een appartementsrecht. Enkele jaren geleden is het het geheel gesplitst in twee appartementsrechten, namelijk de werfkelder en de bovengelegen bebouwing aan de Oudegracht 344/344bis.

Indeling
Entree, tochtportaal, ruimte, doorgang naar tweede ruimte met alhier de meterkast, trapje naar keukentje met enige apparatuur, toilet, trapopgang. Het geheel is verwarmd met elektrische kachels

Bereikbaarheid en parkeren 
Dit deel van de Oudegracht is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en uitstekend met de fiets. Het centraal station ligt op ca. 10 minuten loopafstand. Aan de Oudegracht zelf en in de zijstraten zijn er (betaalde) parkeerplaatsen.

Vloeroppervlak 
Er is uit een NEN2580-meting een vloeroppervlakte gebleken van 82m2

Opleveringsniveau 
De kelder wordt in huidige staat opgeleverd, voorzien van o.a. 
- vloeren deels voorzien van plavuizen en deels van klinkers
- pantry 
- toilet 
- glazen voorportaal 
- elektrische kachels

Bestemming 
De bestemming van het object is 'Gemengd-2', onder ander detailhandel, publieksgerichte dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, cultuur en ontspanning en zakelijke dienstverlening is toegestaan

Oplevering 
De levering is 'as is, where is', vrij van huur en gebruik en zal worden overgedragen in de bouwkundige staat waarin deze zich bij het tot stand komen van de overeenkomst bevindt met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten, vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. Derhalve zonder enige verklaring of garanties met betrekking tot de huidige juridische, milieu-technische of fiscale aspecten en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen.


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Aanvaarding in overleg.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Kantoorruimte, Oudegracht, UTRECHT
Adres:
Oudegracht 344ad werf
Postcode:
3511PN
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
299000 k.k.
Bouwjaar:
-1906

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Utrecht
Prijs:
€ 299000 k.k…
Meer informatie via
Domvast B.V. (niet meer in gebruik)
030-2230231


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio