Beleggingspand, Winterswijk

7101 EW Winterswijk (Winterswijk, GL) (324x bekeken)

Omschrijving

Winkel van 298,3 m² en bovenwoning van 140,2 m² aan de belangrijkste winkelstraat in het centrum van Winterswijk. Het geheel is voor ruim vijf jaar verhuurd aan de internationale winkelketen Steps Damesmode. 

De markt op woensdag en zaterdag zorgt voor veel winkelend publiek in de straat. In de directe nabijheid zijn vele landelijke formules zoals onder andere Bakker Bart, Holland & Barrett, Score, Cool Cat, America Today en Miss Etam gevestigd.

Winterswijk is een dorp in het meest oostelijke deel van de Achterhoek in de provincie Gelderland. De gemeente Winterswijk telt ruim 29.000 inwoners en trekt ook veel winkelend publiek uit Duitsland. 

Parkeren is in Winterswijk overal gratis. In en om het centrum zijn ruim 1.800 parkeerplekken. Het Centraal Station bevindt zich op circa zeven minuten loopafstand van dit pand. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Centrum' van toepassing. Hierdoor is op de begane grond gebruik als detailhandel toegestaan. Op de verdieping zijn woningen, dienstverlening (publieksgericht en maatschappelijk) en kantoren toegestaan. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Winterswijk
Adres:
Misterstraat 4 & 4A
Postcode:
7101 EW
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
825000.00

K.K.

Bouwjaar:
1935

Soort:
Overige
Plaats:
Winterswijk
Prijs:
€ 825000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio