Beleggingspand, Bussum

1404 HG Bussum (Bussum, NH) (560x bekeken)

Omschrijving

Een commerciële plint bestaande uit 1.838 m² v.v.o. gelegen op de begane grond en een gedeelte van de eerste verdieping te Bussum. De ruimten zijn verhuurd aan ING Bank, HIP Bussum, Runnersworld Bussum en Studiekring Bussum. De bovengelegen woningen horen nadrukkelijk niet bij deze aanbieding. 

De locatie bevindt zich midden in het centrum van Bussum op een uitstekende zichtlocatie aan de Landstraat. Gelegen in het hart van Bussum maakt de Landstraat onderdeel uit van een modern winkelgebied. Het object is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Centrum' met bestemming 'Gemengd' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, ambachtelijke bedrijvigheid, kantoor, horeca, maatschappelijke voorzieningen en zakelijke dienstverlening toegestaan. 

De commerciële plint welke te koop wordt aangeboden bestaat uit drie appartementsrechten welke verhuurd is aan in totaal vier bedrijven. In de ondergelegen parkeerkelder bevinden zich 32 parkeerplaatsen. 

Bussum heeft een verzorgingsgebied van circa 50.000 inwoners. Er bevinden zich 440 winkels en 1.200 parkeerplaatsen in het centrum. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Bussum
Adres:
Kerkstraat 19, Landstraat 1 & 3 en Kapelstraat 33
Postcode:
1404 HG
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
4000000.00

K.K.

Bouwjaar:
1998

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Bussum
Prijs:
€ 4000000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio