Beleggingspand, Amsterdam

1103 ML Amsterdam (Amsterdam, NH) (46x bekeken)

Omschrijving

Deze online openbare veiling middels BOG Auctions betreft een in 1999 gerealiseerd woonhuis dat bouwkundig is geplitst naar drie separate woningen van in totaal circa 189 m² BVO, gelegen in Amsterdam Zuid-Oost. De woningen zijn allen verhuurd aan particulieren.

De woningen zijn ten tijde van het splisten volledig gerenoveerd en verkeren derhalve in een uitstekende staat van onderhoud. Er is sprake van een net opleveringsniveau met houten hoogwaardige slijtvaste PVC vloeren, nieuwe badkamers voorzien van douche, toilet en wastafel, nieuwe keukens met inbouwapparatuur en gestuukte wanden en plafonds. Het geheel is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Er is een energielabel B afgegeven. Het appartement op de begane grond beschikt over een patio die bereikbaar is vanuit de slaapkamer.

Het object is gelegen nabij het drukbezochte winkelcentrum grenzend aan de Arena waar onder andere Vomar, H&M, HEMA en Holland & Barret zijn gevestigd. In de directe omgeving is een mix te vinden van met name wonen, kantoren en evenementenlocaties. De wijk stamt uit eind jaren 60 en heeft circa 53.000 inwoners. De wijk is bekend geworden door de hoogbouw uit de jaren 70 met de kenmerkende honingraatstructuur. De afgelopen jaren zijn veel van deze flats afgebroken en is er lagere nieuwbouw voor in de plaats gekomen waardoor de wijk onherkenbaar veranderd is. De wijk is sterk in opkomst en kent een zeer internationale populatie. Door de uitstekende ligging t.o.v. het oude centrum maar ook t.o.v. de Zuidas en andere kantorenwijken is het o.a. een aantrekkelijke vestigingsplaats voor internationale kenniswerkers, voor wie er een toenemende werkgelegenheid is te vinden in Amsterdam. Ten aanzien van bereikbaarheid is het object gelegen nabij NS-station Bijlmer-Arena, bus en metrohaltes en diverse uitvalswegen richting de rijkswegen A1, A2, A4 en A10.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Amsterdam
Adres:
Nilda Pintostraat 2, 2a, 2b en 2c
Postcode:
1103 ML
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
48000.00

per jaar.

Bouwjaar:
1999

Soort:
Overige
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 48000.00 /…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio