Beleggingspand, Amsterdam

1106 ZK Amsterdam (Amsterdam, NH) (296x bekeken)

Omschrijving

Het object betreft een bedrijfspand van circa 956 m² (BVO) in Amsterdam-Zuidoost en is gelegen in een woonwijk direct naast de basisschool 'Het Gein'. Het object is voor de duur van tien jaar verhuurd aan een kinderdagverblijf. 

Het betreft een object dat in 2002 is gebouwd, uitgebreid met een bouwlaag in 2007 met een beton-staalconstructie en is voorzien van trespa/hout gevels, kunststof raam- en deurkozijnen, dubbel glas/veiligheidsglas en een geisoleerd dak,gevels en vloeren. Tevens is het object voorzien van een centrale verwarming, radiatoren, airconditioning units, alarminstallatie, toegangscontrole, brandmeldinstallatie, brandblussers, rookmelders en brandhaspels. Het pand is voorzien van een energielabel A.

De begane grond bestaat uit vijf peutergroepen, slaapruimten, buggyruimten, speelhoek, opslag, kantoorm keuken, kantine en sanitair. De eerste verdieping bestaat uit een keuterhoek, speelzalen, recreatieruimte, handarbeidruimte, computerruimte, kantoor, opslag en sanitair. Het buitenterrein is ingericht met groenvoorzieningen, een speelplein en speeltoestellen. 

Op het perceel is het bestemmingsplan ‘Gaasperdam’ welke is vastgesteld op 20 februari 2007 en is geheel onherroepelijk per 24 november 2009 met als bestemming “Maatschappelijke voorzieningen”.

Het object is op circa zes minuten gelegen vanaf de snelweg A9 en op circa zes minuten loopafstand van een busstation. 

Het object is gelegen op voortdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam. De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 Amsterdam zijn van toepassing. De expiratiedatum van de huidige overeenkomst is 15 oktober 2052. De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 7.148,-
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand
Ligging:
Amsterdam
Adres:
Jacob Krüsestraat 73
Postcode:
1106 ZK
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1475000.00

K.K

Bouwjaar:
2002

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 1475000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio