Bedrijfsruimte bedrijventerrein

1442 LC Purmerend (Purmerend, NH) (181x bekeken)

Omschrijving
Op een goed bereikbare locatie in Purmerend is deze royale en multifunctionele bedrijfsunit beschikbaar voor de verkoop. Bent u op zoek naar een unit met verschillende mogelijkheden? Dan is het object gelegen aan de Van Ijsendijkstraat wellicht iets voor u.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Algemeen

Bedrijfshal: circa 223 m² BVO

Entresol : circa 177 m² BVO

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein De Koog in Purmerend. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Provincialeweg N244 bevinden zich op steenworp afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A7 (Zaandam – Purmerend – Hoorn).

Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 550 meter loopafstand.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.

Bij de bedrijfsunit zijn 4 privé parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Betonvloer
• Brandpreventiemiddelen
• Dubbele beglazing
• Elektrische overheaddeur
• Goederenlift
• Hardhouten kozijnen
• Krachtstroom ( 3 x 25 Amp)
• Mogelijkheid tot toilet & pantry
• TL-Verlichting
• Vloerbelasting: circa 1.500 kg/m²
• Vrije hoogte: circa 7,75 meter

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding: Gemeente Purmerend, Sectie F, Nummer 1133

Grootte: 281 m²

Koopcondities

Vraagprijs: € 272.000,- k.k. excl. BTW

Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een moderne bedrijfsunit op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze bedrijfsunit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de van IJssendijkstraat 160 R in Purmerend aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van deze bedrijfsunit inplannen.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Purmerend, Van IJsendijkstraat
Adres:
Van IJsendijkstraat 160 R
Postcode:
1442 LC
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
272000 k.k.

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Purmerend
Prijs:
€ 272000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio