Bedrijfsruimte bedrijventerrein, in woonwijk

1018 AJ Amsterdam (Amsterdam, NH) (52x bekeken)

Omschrijving
In het oostelijke deel van Amsterdam Centrum, vlakbij landmark Molen De Gooyer, staat deze multifunctionele bedrijfshal beschikbaar voor verhuur.

De hal heeft een totale oppervlakte van 407 m2 BVO en is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie. Met name voor MKB-ondernemers biedt dit bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende mogelijkheden.

Algemeen

Bedrijfshal: circa 429 m² BVO inclusief circa. 17 m² BVO aan kantoorruimte

Optioneel: Buitenterrein: circa 60 m²

Ligging en bereikbaarheid

De bedrijfshal is gelegen aan het Zeeburgerpad in Amsterdam Centrum. Kenmerkend is de uitstekende bereikbaarheid van en naar het centrum en van en naar de ringweg A10 via de routes S100, S112, S113, S114 en S116.

Ook met het openbaar vervoer is deze locatie uitstekend bereikbaar met haltes voor tram 7 (Sloterpark - Azartplein), tram 14 (Flevopark - Centraal Station) op geringe afstand en bus 22 (Station Muiderpoort - Centraal Station - Station Sloterdijk), tram 19 (Diemen - Station Sloterdijk) en Station Muiderpoort op wandelafstand.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven met bijbehorende kantoren toegestaan. Ook productiegebonden detailhandel is toegestaan, met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen.

Omdat het gebied een transformatiegebied is, waarvoor nieuwe bestemmingsregels in de maak zijn, is (geringe) afwijking van het bestemmingsplan niet uitgesloten.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk voor het voldoen aan de bestemmingsregels en zelf te informeren bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfshal

• Aansluiting kabel
• Alarminstallatie
• Betonvloer
• Gasaansluiting
• Kantoor met verwarming
• Lichtstraat
• Telefoonaansluiting
• TL-Verlichting
• Toilet
• Één overheaddeur met de mogelijkheid tot de realisatie van een tweede.
• Vrije hoogte: circa 5,66 meter

Huurcondities

Huurprijs: € 3.333,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, maximaal 2 jaar.
Aanvaarding: Per direct
Opzegtermijn: 3 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een multifunctionele bedrijfsunit op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze bedrijfsunit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van het Zeeburgerpad 8 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van deze bedrijfsunit inplannen.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Amsterdam, Zeeburgerpad
Adres:
Zeeburgerpad 8
Postcode:
1018 AJ
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
3333 /m
Bouwjaar:
1954

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 3333 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio