Beleggingspand in centrum Alkmaar

1811 KN Alkmaar (Alkmaar, NH) (250x bekeken)

Omschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Beleggingspand op goede zicht locatie met veel passanten in hartje Alkmaar.

ONROEREND GOED
Het pand beschikt over een bedrijfsruimte (begane grond) met een oppervlakte van ca. 55 m2. Een bovenwoning van ca. 50 m2 met een dakterras van ca. 15 m2. De bedrijfsruimte beschikt over een zitgedeelte met ca. 20 zitplaatsen, een open keuken en een toilet voor de klanten. Momenteel wordt de winkelruimte te huur aangeboden.

BOVENWONING
Op de 1e en 2e verdieping bevindt zich een woonruimte met dakterras. Deze woning is via een aparte ingang bereikbaar. Op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer met open keuken voorzien van vaatwasser, gasfornuis, oven en koelkast met kleine vriezer. Er is een apart toilet aanwezig op deze etage. Op de 2e verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer met badkamer. De keuken, badkamer zijn net vernieuwd evenals de kozijnen van de woonruimte. Het geheel bevindt zich in keurig gerenoveerde staat. Deze woonruimte is momenteel verhuurd voor € 885,- exclusief servicekosten per maand.

LOCATIE
Het geheel is gelegen in het drukke centrum van Alkmaar. Alkmaar heeft veel verschillende soorten winkels en mag zich daarom de tweede winkelstad van Nederland noemen. Het pand is gelegen naast de drukste winkelstraat van Alkmaar, de Langestraat. De winkels in het centrum zijn iedere zondag geopend, en elke donderdagavond is er koopavond in de binnenstad. Ook is er elke zaterdag een markt, die begint op de Gedempte Nieuwesloot. De Gedempte Nieuwesloot is haaks gelegen aan de Kanaalkade. Vanaf hier komen er veel auto’s de binnenstad inrijden, en staat een bushalte voor vele bussen. Vanaf de kanaalkade lopen er veel mensen de Gedempte Nieuwesloot in, onderweg naar de winkelstraten.

DETAILS
• Vraagprijs onroerend goed: € 349.500,- K.K.
• Huuropbrengst bedrijfsruimte: momenteel te huur
• Huuropbrengst woonruimte: € 10.620,- per jaar vrij van btw en excl. servicekosten
• Overname: in overleg
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 55 m2 begane grond, ca. 50 m2 woonruimte op de 1e en 2e verdieping, ca. 15 m2 dakterras.
• Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand
Ligging:
in centrum
Adres:
Gedempte Nieuwesloot 23
Postcode:
1811 KN
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
349500
Bouwjaar:
1905

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Alkmaar
Prijs:
€ 349500
Meer informatie via
Van Alkemare Makelaardij
0226-343220

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio